Inaktiv platsannons

Driftchef i Stockholm

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Om tjänsten
ISS erbjuder dig en plats i en värderingsstyrd organisation med ambitiösa målsättningar. Vi tror att kraften hos våra medarbetare är nyckeln till att nå vår vision; att bli världens främsta serviceorganisation. Om du är en operativ chef som brinner för servicemöten och har känsla för individer & kunder så vill vi ha med dig på vår resa mot att nå visionen. Vi erbjuder dig en utmanande roll i ett bolag och bransch under ständig utveckling.

I rollen som driftchef kommer du att ansvara över ett team med servicemedarbetare som jobbar med lokalvård och tjänster inom Facility Management. I denna roll är samtliga dina kunder inom Stockholms län. Du har fullt ekonomi- och personalansvar och ansvarar, tillsammans med medarbetare och kunder, för att verksamheten leds mot uppsatta mål i linje med lagar, avtal, policys och värderingar.

Du är viktig för oss och vi kommer därför ge dig rätt förutsättningar att lyckas i din nya roll. Vår interna Akademi är dessutom proppfull med utbildningspaket så om du saknar någon kompetens i ditt register så löser vi det tillsammans.


Din profil
Vi söker dig som är en driven och kommunikativ ledare och som gillar att verka i en operativ miljö. Din omgivning beskriver dig troligtvis med egenskaper som motivator, förtroendeskapande, kommunikativ, resultatorienterad, stabil och omtänksam.

Du finner glädje i utveckling och får energi av att göra dina kunder glada. Du uppmärksammar god service där du ser den och har flera års erfarenheter från serviceyrke. Den här ledarrollen kräver dessutom att du har gedigen erfarenhet inom ledarskap, gärna inom facility management och lokalvård.

Utöver ovan så måste du även kommunicera flytande på svenska och engelska, ha goda kunskaper inom data och administration samt ha genomförd gymnasieutbildning. Har du även erfarenheter inom inköp och ekonomisk uppföljning kommer detta underlätta i rollen.

Urval sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Övrigt
Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Önskar du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna mig så berättar jag mer! Jimmy Enkvist (regionchef) tel. 0734-36 66 01, mail jimmy.enkvist@se.issworld.com 

Publicerad den

26-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis