Inaktiv platsannons

Gruppledare för Ordningsvakter i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Tycker du om att till vardags få kombinera fria fall från hissnande höjder och skrikande skratt med strukturerat säkerhetstänk? Har du dessutom tidigare erfarenhet från en ledande befattning i bevakningsbranschen och vill vara en viktig del i Gröna Lunds säkerhetsorganisation? Och du brinner för att ge Gröna Lunds besökare service i världsklass – varje gång? Då är det dig vi letar efter!

En förutsättning för att Gröna Lund ska kunna vara en plats där magiska minnen skapas är att vi alltid har stort fokus på säkerhet och trygghet i parken. Gröna Lund söker för kommande säsong Gruppledare och Ordningsvakter vars främsta uppgift är att säkerställa trygghet och säkerhet för våra 1,5 miljoner besökare. 

Som Gruppledare kommer du att leda och fördela arbetet för Gröna Lunds Ordningsvakter. På Gröna Lund är sällan den ena dagen den andra lik. Vi har 1,5 miljoner besökare varje år, från olika delar av Sverige och hela världen. Vi har varje år över 60 konserter och andra evenemang varav flertalet världsartister på våra scener. Det innebär att du vissa dagar kan komma att arbetsleda större grupper personer om vi har ett stort evenemang.

För att trivas och lyckas i rollen som Gruppledare tror vi att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i publika miljöer, t.ex. andra större arenor eller kanske en tidigare erfarenhet av Gröna Lund. Vi ser gärna att du har erfarenhet från en liknande befattning eller har arbetat med arbetsledning tidigare. Du utstrålar service och trygghet och vill alltid hjälpa till. Som person är du lugn och stabil och du har en mycket god förmåga av att kommunicera med människor. Du kommer att vara en viktig förebild för både våra besökare och medarbetare vilket ställer höga krav på professionalism och du tycker alltid att det är bäst att försöka lösa problem och utmaningar på ett verbalt sätt.

Vidare har du genomfört en godkänd Ordningsvaktsutbildning och har ett giltigt Ordningsvaktsförordnande samt är 20 år fyllda.

Tjänsten är en säsongsanställning mellan april och september. Arbetstider varierar beroende på låg- eller högsäsong.

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, .

Inspireras du av att arbeta i en miljö som präglas av högt tempo med många härliga besökare och kollegor så tveka inte att ansöka.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

02-02-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Turism | Restaurang | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis