Inaktiv platsannons

McDonald's Sthlm City i Stockholm

Med ca 210 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. Vi har en bred meny och serverar mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger.

Om tjänsten

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja och en av Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. De flesta restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Twitter, Facebook och Instagram.

 

Nu söker McDonald's i Stockholm City nya medarbetare med anställning på deltid.

Arbetet gäller främst till sommaren, men vi vill att du kan börja redan nu under våren och då arbeta exempelvis vardagskvällar och/eller helger för att sedan arbeta mycket mer under sommaren. Vi har som krav att man kan arbeta minst 5-6 veckor under sommaren.

Som nyanställd på McDonald's kan du få lära dig arbetsuppgifter i både kök, kassa och matsal.

Vi söker Dig som är glad och utåtriktad och som trivs i ett högt arbetstempo. Du har lätt för att samarbeta med andra och är engagerad i Ditt arbete. Du är bra på att ta egna initiativ och är inte rädd att hugga i när det behövs. Du är noggrann, ansvarstagande och har en vilja att utvecklas.

Hos oss får du möjlighet att lära dig ännu mer och komma vidare i din utveckling. Genom att ta del av vårt utbildningsprogram kan du t ex. utbilda dig till arbetsledare. Ditt intresse och dina ambitioner avgör hur långt du vill utvecklas inom McDonald's.

Är Du serviceinriktad, vill arbeta i team och tycker om att arbeta med människor - sök till oss.

Välkommen med en skriftlig ansökan med bifogat foto senast 12/3 2020.

Enbart skriftliga ansökningar via .

 

Urval sker under gruppintervjuer i mitten av mars.

Tillträde snarast.

 

Vi tillämpar provanställning under de första 6 månaderna av anställningen. Startlön enligt HRF's kollektivavtal.

 

Publicerad den

02-02-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis