Inaktiv platsannons

Utvecklingsingenjör - Product Development i Skärblacka

Om tjänsten

Team Product Development inom BillerudKorsnäs Division Paper jobbar främst med utveckling av nya pappersprodukter men även med långsiktig materialutveckling för hela koncernen. Som Utvecklingsingenjör med inriktningen Product Development kommer du att vara placerad i Skärblacka.

Om tjänsten 

Som vår nya utvecklingsingenjör kommer du att framför allt att utveckla framtidens MG- och säckprodukter och din huvudsakliga roll kommer vara att bidra och stötta Team Product Management and Development, övriga utvecklingsavdelningar och produktion  i arbetet med att utveckla nya pappersprodukter.  

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är följande:  

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en civilingenjörsexamen inom relevant område eller motsvarande kompetens. Kunskap om papperstillverkning och/eller kunskaper om produkter inom MG och säckområdet är meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har nyfikenhet och intresse för att utveckla nya och bättre pappersprodukter som möjliggör framtidens förpackningslösningar. Du är en strukturerad problemlösare som är van att hantera och analysera komplexa problem både teoretiskt och praktiskt och har förmågan att ställa om när förutsättningarna ändras. Du trivs med att jobba i projekt och i ett stort nätverk, och det är därför viktigt att du har lätt för att samarbeta och bygga relationer.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skärblacka
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej