Inaktiv platsannons

Inköpare Dagab Helsingborg

Om tjänsten

Dagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Vi på Dagab bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Vårt uppdrag är att se till att butiken får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid.

Beskrivning

Bli en av oss

Vi söker nu en inköpare till vår kategori- och inköpsorganisation för frukt och grönt i Helsingborg. Tjänsten är ett vikariat under perioden juni-augusti.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen i att göra dagliga inköp från våra producenter/leverantörer. I arbetet ingår även volymplanering, prisförhandling, samt dagliga avrop. Du skall dessutom hålla dig uppdaterad med rådande marknadssituation. Arbetet som inköpare sker i direkt samarbete med kategoricheferna inom frukt & grönt. Arbetsuppgifterna utförs ofta i  högt tempo med korta beslutsvägar.

Erfarenhet och kunskaper

Vi söker dig som är en god förhandlare, analytisk, resultatinriktad samt har en väl utvecklad affärsförmåga. Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning med inriktning mot ekonomi eller motsvarande kunskaper. Eftersom en stor del av leverantörskontakterna är internationella förutsätter vi att du behärskar engelska i tal och skrift. Du ska förutom ovanstående ha goda datakunskaper.


Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb