Inaktiv platsannons

Human Resources Business Partner i Frövi

Om tjänsten

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Nu har du chansen!

Till vårt bruk i Frövi/Rockhammar söker vi nu en HR Business Partner med engagemang och intresse för att driva och utveckla vår HR agenda tillsammans med bruksledningen. I rollen ingår att på ett operativt och strategiskt sätt coacha, stötta och utmana våra ledare i alla våra HR-processer och vara med och bidra till affären med ett nytänkande HR-perspektiv.

I denna roll blir du en av tre HR business partners i det lokala HR teamet som leds av en HR Manager. Bruket i Frövi/Rockhammar har ungefär 600 medarbetare och 60 chefer. Som HR business partner ingår du i chefsgrupperna inom ditt ansvarsområde.

BillerudKorsnäs är en internationell koncern och du kommer att jobba tillsammans med HR kollegor från hela världen. I din roll förväntas du att bidra i HR projekt för hela koncernen och det finns goda möjligheter till utveckling. Det finns bland annat ett stort fokus på ledarskapsutveckling och du kommer att vara mycket delaktigt i arbetet att utveckla brukets chefer och medarbetare. BillerudKorsnäs har ett omfattande ledarskapsprogram som heter ”Sustainable leadership” och detta utbildas samtliga chefer och alla som jobbar med HR i. Du kommer även att stötta arbetet med BillerudKorsnäs höga krav på säkerhet och arbetsmiljöfrågor inklusive rehabiliteringsfrågor.

Övriga exempel på arbetsuppgifter kan vara:

Kvalifikationer
Vi ser att du har en högskole- eller universitetsutbildning med HR-inriktning eller motsvarande likvärdig utbildning. Vi ser också att du har några års erfarenhet av arbeta brett med HR, gärna inom ett större företag eller organisation. Du har därmed god kunskap och vana att arbeta med HR processer inom till exempel rekrytering, performance management, talent management och ledarskap. Du brinner för att stötta chefer och medarbetare och har ett naturligt intresse för att följa med utvecklingen och trenderna inom HR. Då vi är ett internationellt företag är det viktigt att du talar och skriver både svenska och engelska. 

Dina personliga egenskaper
Många kontaktytor är vardag hos oss. Vi ser dig som en relationsskapande person som arbetar proaktivt och som har lätt för att skapa nätverk och förtroende i organisationen. Vidare är det viktigt att du är analytisk, strukturerad och att du snabbt hittar lösningar och kommer med idéer. Du är trygg i dig själv och är bra på att lyssna, coacha och ge feedback. Du företräder alltid företagets bästa, har hög integritet och vågar ta beslut. Du trivs i ett sammanhang där du självständigt får ta stort ansvar och där vi, genom att ha kul tillsammans, skapar förutsättningar för ett gott samarbete både inom HR och BillerudKorsnäs som helhet.

Vi eftersträvar mångfald på vår arbetsplats och värdesätter en jämn könsfördelning.

Övrig information
Placeringsort: Frövi/Rockhammar
Rapporterar till: HR Manager Frövi/Rockhammar
Tjänsten är tillsvidare anställning om 100%
Tillträde sker enligt överenskommelse.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej