Inaktiv platsannons

Floor host Stockholm

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Vi söker nu en Floor host/våningsvärd i Stockholm som förutom att ha en stark känsla för service, även trivs med att möta nya människor och kan skapa en bra stämning och upplevelse på arbetsplatsen. Vi vill göra vår kunds arbetsdag bekymmersfri och leverera service i världsklass!

Arbetsuppgifter

 • Utför tillsyn av pausutrymmen och diskmaskiner
 • Tillsyn av teknikrum och ex påfyllning av papper etc.
 • Fylla på kontorsmaterial
 • Tillsyn av konferens/mötesrum, teknik (sladdar, kablar)
 • Tillsyn av allmänna ytor på våningsplan plocka skräp, torka kaffefläckar m.m
 • Bidra/upprätthålla ”Clean-deskpolicy”
 • Fungerar som våningsvärd och informationskälla till anställda
 • Kontrollera ”första hjälpen tavlor”, nödutgångsskyltar, brandposter, att inte brandfarligt material står i tex korridorer
 • Vid sjukdom i teamet kunna hoppa in och stötta  i våra andra tjänster hos kunden

Som våningsvärd i kontorsmiljö fäster vi stor vikt vid ditt personliga och prestigelösa engagemang och din proaktivitet i att lösa uppkomna situationer. God samarbetsförmåga då vi jobbar som ett team.

Kvalifikationer

 • Erfarenhet från någon eller några av dessa yrken: receptionist, konferens, hotell, butik eller annat yrke med högt ställda servicekrav
 • Erfarenhet av hantering av AV-utrustning, IT eller vaktmästeriuppgifter är en merit
 • Talar och skriver både svenska och engelska obehindrat
 • Datorvana
 • Gymnasieutbildning

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en varierande och spännande roll där ditt arbete kommer vara viktigt i ISS framgång på kontraktet och i att hjälpa vår kund att nå sina mål inom facility management.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos ISS, med placering i Solna. Provanställning tillämpas.

Observera! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Om du inte registrerat dig som användare behöver du göra detta för att kunna söka till tjänsten. Klicka på "Sök jobbet" för att komma vidare i din registrering. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen.

Obs! Alla ansökningar behandlas löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Då vi arbetar inom samhällsviktig verksamhet är anställningen säkerhetsklassad. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) kommer att genomföras i samband med anställningsintervju innan vidare beslut om anställning kan fattas.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

04-11-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis