Inaktiv platsannons

Produktionschef till Väg- och anläggning - Gävle

Om tjänsten

Produktionschef Väg- och anläggning - Gävle

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt. Det inkluderar uppdrag för näringsliv, stat och kommun med fokus på bland annat broar, vägar, järnvägar, flygfält, vatten och avlopp, samt energi- och fjärrvärmeanläggningar.

 
Region Mellansverige består av fyra distrikt och ansvarar för Skanskas väg- och anläggningsarbeten i Östergötland, Bergslagen (Örebro, Dalarna, Västmanland), Sörmland samt Uppsala/Gävleborg

Uppsala/Gävleborg beräknas omsätta strax under 200 miljoner kr 2020 och har 40-talet medarbetare. Distriktet befinner sig i en tillväxtfas och vi söker nu en produktionschef i Gävle

Brinner du för produktion och ledarskap?

Som produktionschef på Skanska är du en nyckelperson för våra projekt. Du bygger och leder teamet på arbetsplatsen, ser till att allas kompetens tas tillvara och att dina medarbetare är motiverade och växer med sina uppgifter. Du ansvarar för att projektet styrs så att uppsatta ekonomiska och produktionstekniska mål nås och säkerställer också att inga arbetsplatsolyckor sker i projekten. Att bygga nätverk, arbeta i team och använda de arbetssätt och metoder som utvecklats inom Skanska är centralt i din roll.

Du är relationsorienterad och engagerad

Om du dessutom har byggteknisk utbildning och tre-fem års erfarenhet av produktionsledning inom mark och anläggning så är du den vi söker! Vi ser att du har ett stort intresse för produktion. Som person ser du möjligheter där andra ser problem, du är värderingsstyrd och driver verksamheten på ett ansvarsfullt och hållbart sätt.
Du är en ledare som trivs med att arbeta som ett lag på arbetsplatsen och har drivkraften att alltid vilja göra arbetet med bästa möjliga produktivitet och hög kvalitet.

Placeringsort är Gävle men arbete kan förkomma i hela distriktet. B-körkort är därmed en nödvändighet.

Ansök senast 19 april

Vi rekryterar löpande så sök så snart som möjligt! Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Ljungman Pettersson, distriktschef: 010-448 63 16 eller Mårten Furubom, projektchef på 010-449 14 33.


Välkommen till Skanska!

Additional Information
Statements

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Gävle | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)