Inaktiv platsannons

Stoppsamordnare till BillerudKorsnäs i Frövi

Om tjänsten

Tänk om du kunde gå till jobbet och arbeta med att upprätthålla & öka tillgängligheten i en fabrik på en arbetsplats där man aldrig blir fullärd! Tänk om du kunde bidra till en säker arbetsplats i världsklass!

Tänk om du kunde bli vår nästa stoppsamordnare?

Om tjänsten
Som stoppsamordnare inom kartongbruket ingår du i kartongbrukets driftorganisation.
Du rapporterar till sektionschef drift och arbetar tillsammans med drifttekniker samt underhållsorganisation, vars alla nyckelroller är att skapa högsta möjliga tillgänglighet och driftsäkerhet utan att riskera personsäkerheten. 
Tjänsten är dagtid och placerad i Frövi.

Vi har ett högt fokus på säkra och effektiva driftsstopp med utförlig planering inför dessa och söker därför dig som vill driva och utveckla arbetet framåt till en säker arbetsmiljö i världsklass.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna omfattas av:

Kvalifikationer
För att lyckas i befattningen kräver minst teknisk högskoleutbildning alternativt likvärdig relevant erfarenhet. Vi ser gärna en person med minst 5 års arbetslivserfarenhet från liknande eller likvärdiga tjänster. Tidigare erfarenhet av ledarroller, arbetsmiljöarbete, förebyggande underhållsarbete, driftteknikererfarenhet eller goda tekniska kunskaper i pappers/kartongtillverkning ses som meriterande.

Personliga egenskaper
Som person bör man vara driven, van vid beslutsfattning, hög integritet, ha en god samarbets och organisationsförmåga i alla led. Man bör klara att prestigelöst, lyhört och respektfullt sätt möta sina medarbetare och kollegor med ömsesidigt högt förtroende

Då rollen innebär ett stort och prioriterat ansvarsområde med många kontaktytor ser vi goda ledaregenskaper som en förutsättning för att göra ett bra jobb.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej