Inaktiv platsannons

Förpackningsutvecklare i Stockholm

Om tjänsten

Dagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Vi på Dagab bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Vårt uppdrag är att se till att butiken får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid.

Bli en av oss

 

Axfoods produktutveckling av egna märkesvaror (EMV) sker inom supportbolaget Dagab Inköp & Logistik AB. EMV ansvarar för koncernens portfölj av varumärken som säljs och distribueras av Dagab till dagligvaruhandeln. EMV hanterar en varumärkesportfölj som ständig utvecklas för att bidra till Axfoods strategiska tillväxt och lönsamhetsmål. Här ingår starka varumärken som Garant, Eldorado, Minstingen, Fixa m.fl.   

Vi söker nu en erfaren Förpackningsutvecklare med goda kunskaper avseende förpackningsmaterial, funktion, hållbarhet och kemi.

 

Det här får du göra

 

Förpackningsområdet har under de senaste åren fått en mer central roll i produktutvecklingen och kommit att även involveras i hållbarhetsmålen tillsammans med överenskommelser i branschorganisationer. Vi vill vara en drivande faktor inom branschen och målen är högt ställda vad gäller cirkuläritet och material rena från skadliga kemikalier. Utöver detta ska förpackningarna fungera i produktion, logistikflödet och inte minst för konsumenten. Produktutvecklingsprojekten genomförs enligt en process i nära samarbete med kategoriansvarig, kvalitet, inköp och leverantör och berör både konsument- och transportförpackningar.

 

Utöver rollen som ser till att vi följer våra förpackningsriktlinjer för nya lanseringar och leverantörsbyten så kommer vår nästa förpackningsutvecklare få driva frågor med ökat fokus inom hållbarhetsområdet. Det gäller bl.a. utfasning av kemikalier i förpackningar och även agera beställare och projektledare för vårt datainsamlingssystem för förpackningarna.

 

Det här förväntar vi oss

 

Vi söker dig som har formell kompetens och erfarenhet av förpackningsutveckling helst inom FMCG och relevanta kunskaper kring plast och ingående kemikalier. En adekvat utbildning i bagaget med några års erfarenhet är en förutsättning för att hantera rollen. Viktigt är att du har förmågan att få saker att hända och kan arbeta målmedvetet för att på så sätt uppnå bästa leverans. Arbetsuppgifterna ställer krav på samarbetsförmåga. Du hjälper organisationen genom ett strategiskt och strukturerat tänk, då vi blickar framåt med våra hållbarhetsmål i sikte.

Du har kunskap om vanligt förekommande förpackningsmaterial och dess egenskaper och en vilja att driva branschen mot renare materialströmmar fria från SIN-ämnen. Du har ett stort intresse och kunskap om hållbarhet, en viss förståelse för Sveriges avfallsinfrastruktur hjälper dig på vägen. 

Du talar och skriver, förutom svenska, även engelska flytande. Du kan hantera MS Office, Acrobat och kan hantera delar ur Adobe Creative Suite.

Tjänsten ingår i en grupp om tre förpackningsutvecklare som sitter i centralt beläget kontor på Torsplan, Stockholm.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående eller enligt överenskommelse. Placering är på Dagabs kontor vid Torsplan i Stockholm.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb