Inaktiv platsannons

HR Business Partner, vikariat i Skärblacka

Om tjänsten

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Nu har du chansen när vår kollega Hanna går på föräldraledighet i oktober och kommer vara ledig ca 14 månader.

Vi söker en HR Business Partner med engagemang och intresse för att vara en drivande, rådgivande och stödjande part till verksamheten. HR arbetet inom BillerudKorsnäs drivs både lokalt på våra enheter och centralt med ett koncernövergripande fokus.

Som HR Business Partner på vår produktionsanläggning i Skärblacka arbetar du med både taktiskt och operativt HR arbete och förväntas coacha, stötta och utmana våra ledare i alla våra HR-processer och vara med och bidra till affären med ett nytänkande HR-perspektiv.

Du kommer bland annat att arbeta med;

Vi tror att du som söker har en högskole- eller universitetsutbildning med HR inriktning eller motsvarande likvärdig utbildning. Du bör ha 2-3 års erfarenhet av att arbeta brett med HR, gärna inom ett större företag med kollektivavtal. Du har god kunskap och vana att arbeta med HR processer som till exempel rekrytering, Performance Management och är bekväm med arbetsrättsliga frågor, förhandlingar och fackliga relationer. Du brinner för att stötta chefer och medarbetare och har ett naturligt intresse för att följa med utvecklingen och trenderna inom HR. Du ska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska. Det är meriterande om du är certifierad att använda personlighets- och problemlösningstester.

Du kommer att ha många kontaktytor som HR Business Partner. Vi söker därför dig som är en relationsskapande person som har integritet och kan skapa förtroende. Du är trygg i dig själv och bra på att lyssna, coacha och ge feedback men samtidigt inte rädd för att ibland ta svåra beslut och våga utmana i diskussioner. Vidare är det viktigt att du är analytisk, strukturerad och har ett eget driv och vilja att hitta lösningar och komma med idéer.

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:Jimmy Hayashi, HR Manager, jimmy.hayashi@billerudkorsnas.com

Välkommen med din ansökan senast den 19 juli!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skärblacka
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej