Inaktiv platsannons

Redovisningsassistent Stockholm

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Redovisningsassistent

På ISS sätter vi service i första rummet och strävar ständigt efter att bli ännu bättre. Vi levererar ”service with a human touch” till kunden så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet. Till ett av Nordens största FM-kontrakt söker vi nu tre serviceinriktade, strukturerade och ansvarstagande redovisningsassistenter. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter/ansvarsområden

 • Ta emot post, öppna och sortera
 • Skanna fakturor
 • Verifiera inläst data och underhålla systemet via Optimize
 • Har en löpande kontakt med intern/extern kund
 • Bidra till goda relationer med och god service till interna kunder och externa leverantörer/kunder
 • Bidra till att förbättra och effektivisera arbetet inom enheten
 • Ansvara för att upprätthålla hög servicegrad och hålla fastställda tidplaner

Önskade kvalifikationer

 • Vana av att matcha inköpsorders mot leverantörsfakturor
 • Erfarenhet inom ekonomiverksamhet & servicehantering
 • Erfarenhet från arbete i SAP-miljö
 • Mycket goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel
 • Flytande i engelska både tal och skrift
 • Minst gymnasieutbildning, fördelaktig inriktning ekonomi eller administration

För att trivas i den här rollen trycker du om att arbeta i team samt har förmågan att hantera stora mängder transaktioner och kan identifiera och hantera avvikande poster. Du har kunskapen och engagemanget för att effektivisera och vidareutveckla dina arbetsuppgifter samt att bidra till avdelningens utveckling.

Mer om tjänsten

Arbetstiden är schemalagd dagtid, måndag-fredag, med placering i Solna. Alla ansökningar behandlas löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Provanställning tillämpas.

 

Har du frågor om tjänsten?
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta Sofia Thörnkvist, sofia.thornkvist@se.issworld.com

Obs! Då vi arbetar inom samhällsviktig verksamhet är anställningen säkerhetsklassad. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) kommer att genomföras i samband med anställningsintervju innan vidare beslut om anställning kan fattas.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Om du inte registrerat dig som användare behöver du göra detta för att kunna söka till tjänsten. Klicka på "Sök jobbet" för att komma vidare i din registrering. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

13-07-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis