Inaktiv platsannons

Director Mill Control till Gruvön i Grums

Om tjänsten

Vill du vara med på vår resa att utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid? BillerudKorsnäs Gruvön rekryterar nu en Manager Mill Control som ska ansvara för Gruvöns ekonomiska resultat. Du kommer att medverka vid utformningar av strategier, mål och planer samt ingå i BillerudKorsnäs Gruvöns ledningsgrupp, där du har en nyckelroll. Låter det som en spännande utmaning?

Om tjänsten
I tjänsten som Director Mill Control kommer du att ansvara för framtagandet av brukets ekonomiska resultat, budget och prognoser samt analyser av dessa. Investeringskalkyler, produktkalkyler och ad hoc utredningar är delar av din vardag. Du kommer även att delta i bruks- och koncerngemensamma projekt för att utveckla och effektivisera våra processer och system. Slutligen ska du som ledningsgruppsrepresentant säkerställa att avdelningens arbete bidrar till att uppfylla brukets övergripande mål. Mer om tjänsten:

Tjänsten är placerad vid Gruvöns bruk i Grums, Värmland.

Vi söker dig som är utbildad Civilekonom. Du har flerårig erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete och därmed skaffat dig goda kunskaper i redovisning och ekonomisk styrning. Vi tror att du tidigare har arbetat som Ekonomichef, senior controller eller dylikt. Du har starka kunskaper i Microsoft Office programmen och Excel i synnerhet. Slutligen kommunicerar du både svenska och engelska utan bekymmer. Har du erfarenhet av att vara ledare är detta starkt meriterande.

Arbetet som Director Mill Control förutsätter mycket kontakter både externt och internt, vilket innebär att du är utåtriktad och har god förmåga att interagera och kommunicera med andra människor. För att vara framgångsrik krävs att du är drivande och affärsmässig. Du som söker är strukturerad, analytisk och förändringsbenägen. Du har också en naturlig fallenhet för ledarskap och har hög integritet. Du kommer att trivas och utvecklas hos oss om du delar vår värdegrund: tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde.

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper, värderingar och din förmåga att nå resultat.

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Eva-Lotta Norbakk, Director Finance & Controlling, på 0702600427 eller Eva-Lotta.Norbakk@billerudkorsnas.com.

Har du frågor om rekryteringsprocessen vänligen kontakta Fabian Åhlin, Senior Talent Acquisition Partner, på 0703123524 eller fabian.ahlin@billerudkorsnas.com.

På grund av semestertider kommer annonsen vara publicerad längre än normalt.

Sista ansökningsdag är 16/8 2020.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Grums
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej