Inaktiv platsannons

McDonald’s Stockholm City

Med ca 210 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. Vi har en bred meny och serverar mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger.

Om tjänsten

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja och en av Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. De flesta restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Twitter, Facebook och Instagram.

McDonald’s Stockholm City

 

Är du den som alltid ligger steget före och gör saker lite snabbare än alla andra, både i tanken och praktiken? Då är du helt klart den vi söker till Teamet på våra McDonald’s restauranger inne i Stockholm City.

 

Som person trivs du givetvis i ett högt arbetstempo och uppskattar att ingen dag är den andra lik på arbetet. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs och tar snabbt egna initiativ.

Du är glad, utåtriktad och har lätt till skratt och ett leende. Du är dessutom noggrann, ansvarstagande, ambitiös, har lätt för att samarbeta med andra och är engagerad i Ditt arbete. Du har en stark vilja att utvecklas.

 

Hos oss får du möjlighet att lära dig ännu mer och komma vidare i din utveckling.

Genom att ta del av vårt utbildningsprogram kan du t ex. utbilda dig till ledare på McDonald’s.

Ditt intresse och dina ambitioner avgör hur långt du vill utvecklas inom McDonald's.

 

 

Arbetet avser deltid och vi söker dels dig som kan arbeta alla veckodagar och tider i veckan,

ca 50-75%, men också dig som exempelvis studerar och vill ha ett extrajobb och kan arbeta 2-3 pass i veckan. Främst på eftermiddagar/kvällar samt helger alla tider på dygnet.

 

För att söka måste du ha fyllt 16 år och för att få arbeta på natten måste du ha fyllt 18 år.

 

Välkommen med en skriftlig ansökan via . senast 1/11 2020.

Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde omgående.

 

Vi tillämpar provanställning under de första 6 månaderna av anställningen.

Lön enligt HRF's kollektivavtal.

Publicerad den

24-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis