Inaktiv platsannons

Chef till Processlab i Gävle

Om tjänsten

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Chef till Processlab

Vi söker dig som drivs av att utveckla både människan och gruppen samt processer och arbetssätt. Du har ett högt säkerhetstänk, öga för förbättringar samt förstår vikten av en god kommunikation för att tillsammans nå resultat. Processlaboratoriet har en viktig funktion för Gävle Bruk med ansvar för daglig miljö-, process- och kvalitetskontroll för Massabruket och delvis för Kartongbruket. Vi utför mätningar och analyser av utsläpp till luft och vatten, analyser på flis, massa, kemikalier och vatten för kontroll och uppföljning av produktionsprocesserna, samt mikrobiologiska analyser för kvalitetssäkring av våra produkter. Laboratoriet är ackrediterat av SWEDAC för avloppsvatten. Du kommer att ingå i avdelningens ledningsgrupp och rapportera till avdelningschefen.

Om tjänsten

Din uppgift som chef på Processlab är primärt att leda, planera och utveckla arbetet och gruppen på Processlaboratoriet på kort och lång sikt. Att inom givna ramar optimera verksamheten mot största möjliga kundnytta samt utveckla verksamheten utifrån brukets behov och uppsatta mål. Du säkerställer att metoder, utrustning och resultat håller en hög nivå genom standardiserade arbetssätt.

Till din hjälp har medarbetare som arbetar som laboranter, laboratorieingenjör, teknikansvarig och miljötekniker..

Teknisk universitetsexamen eller relevant yrkeserfarenhet inom området.

Flerårig erfarenhet av att leda andra samt goda ledaregenskaper.

Erfarenhet från förändringsledning samt laboratorie- och kvalitetsarbete är meriterande men inget krav.

Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.

För att lyckas i rollen är du en handlingskraftig person med förmågan att genomföra de beslut som krävs för att nå bästa resultat. Vi söker dig som alltid sätter säkerheten först, är en genuin representant för våra värderingar och har ett stort intresse av att leda och utveckla människor och gruppen. 

Du har förmågan att se helheten samt är strukturerad och noggrann. Du har ett drivande arbetssätt, är trygg i att driva förändring och är bra på att kommunicera.  

För frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Avdelningschef Karin Gustafsson 073-026 5612.

Varm välkommen med din ansökan, dock senast 2020-11-22. Urval kan komma att ske löpande.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej