Inaktiv platsannons

Praktikanter till Parks and Resorts Marknads- och Inhouseavdelning i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Pirriga berg- och dalbanor, pulshöjande vattenrutschkanor och fantastiska djurmöten är en del av vår vardag. Att sprida glädje och skapa sagolika minnen likaså. Vill du utvecklas genom att göra din praktik i denna unika miljö är detta något för dig.

Just nu söker vi till Parks and Resorts praktikanter, som via sin utbildning, vill göra sin praktik inom något av följande tre områden:

PR-praktikant till Parks and Resorts

Vi söker dig som vill få chansen att sätta dina teoretiska kunskaper i praktiskt arbete för några av Sveriges bästa nöjesparker, Gröna Lund, Kolmården, Skara Sommarland och Furuvik! Du har ett brinnande intresse för kommunikation, PR och det skrivna språket. Du är noggrann, en god skribent, snabbfotad, social och utåtriktad. Du kommer att få pröva på att skriva pressmaterial, formulera budskap samt ha egen löpande kontakt med media. Är du rätt person finns stora möjligheter till eget ansvar där du själv driver och genomför egna PR-projekt. Vi söker dig som studerar kommunikation, information eller PR på en eftergymnasial utbildning och som har minst 10 veckors praktik.

AD/Formgivning

Vi söker dig som har minst 8-10 veckors praktik, som utbildar dig till Originalare, AD eller Grafisk Formgivare. Arbetsuppgifterna är blandade, allt ifrån enklare originaluppdrag till att jobba med enklare koncept och formgivning beroende på din utbildning.

Kommunikatör

Vi söker dig som har minst 10 veckors praktik, gärna längre, som tycker om att skriva för webben och har koll på sociala medier. Arbetsuppgifterna är bland annat att skapa och redigera inspirerande undersidor, skapa och formulera nyhetsbrev samt uppdatera sidor inom webb där du får ta del av och stötta upp alla Parks and Resorts hemsidor (Gröna Lund, Kolmården, Furuvik, Skara Sommarland, Vildmarkshotellet, Furuvik Havskrog). Därutöver kommer du att få hjälpa till med planering, produktion och publicering i sociala medier för ovan nämnda varumärken och parker.

Praktiken är placerad på Gröna Lund i Stockholm, men resor till andra parker kan förekomma.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb