Inaktiv platsannons

MPS-Champion till Massabruket i Gävle

Om tjänsten

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

 Till Massabruket på BillerudKorsnäs Gävle söker vi MPS-Champion

Är du bra på att leda förbättringsarbete samt brinner för att utmana dig själv och andra? Då har vi en spännande och utmanande roll för dig!

 

Vi har sedan några år arbetat med att bygga upp vårt arbetssätt enligt TPM, Total Productive Maintenance. Arbetssättet har börjat byggas upp i en mindre del av verksamheten och håller nu på att vidareutvecklas och successivt implementeras inom fabriken.

Arbetssättet kallar vi MPS, Mill Performance System, vilket är vårt sätt att  strukturerat arbeta med produktion på ett säkert, hållbart och kostnadseffektivt sätt som lever upp till våra kunders förväntningar. Detta uppnår vi genom att systematiskt eliminera förluster, med våra medarbetare som trygga problemlösare.

Om tjänsten
Vi söker dig som brinner för strukturerat förbättringsarbete och vill vara med och fortsätta implementera vårt arbete med ständiga förbättringar som benämns MPS. Tjänsten innefattar huvudsakligen att delta i och ta ansvar för både gemensamma och lokala aktiviteter i vårt förbättringsarbete.

 

I arbetsuppgifterna ingår planering och införande av olika aktiviteter samt utbildning och coachning av team och ledare i vårt förändringsarbete och att stötta cheferna i verksamhetsplanering och målarbete. Du kommer att tillhöra Massabruket som avdelning och fungerar där som stöd ut i linjeverksamheten i samband med implementeringen av arbetssättet med MPS men du kommer också att arbeta över hela bruket tillsammans med våra MPS Champions från andra avdelningar

 

Tjänsten innebär en tillsvidareanställning.

Akademisk utbildning, gärna civilingenjörsutbildning, och/eller yrkeserfarenhet inom förbättringsarbete.

Tidigare arbete med TPM, Six Sigma och/eller Lean är meriterande.

Vi söker dig som är driven, kommunikativ och har förmågan att ta egna initiativ samt att genomföra de beslut som tagits för att nå uppsatta mål. Du arbetar strukturerat och vill vara med att arbeta in ett nytt koncept. Du tycker om att samarbeta med andra och driva frågor med ett coachande arbetssätt. Du är duktig på att analysera och utvärdera data.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Chef Massabruket 
Per Utterström, tfn 070-7951633 .

Varmt välkommen med din ansökan, dock senast 2020-12-06

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej