Inaktiv platsannons

Projektingenjör till Skärblacka

Om tjänsten

Projektavdelningen ansvarar för att driva Skärblacka bruks projektverksamhet avseende brukets framtida utveckling. Uppdragen är av varierande storlek, men den gemensamma nämnaren är anläggningsobjekt. Vi är också ett tekniskt bollplank för underhålls- och driftsavdelningarna, där vi bland annat bidrar med specialistkompetens. Vår målsättning är att driva projekten i enlighet med våra rutiner för att uppnå projektens uppsatta mål.

Vi söker nu en projektingenjör med inriktning mot maskin- och rörkonstruktion som kommer att vara en viktig kugge i Skärblacka Bruks projektverksamhet. Vi erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete där du tillsammans med kollegor får arbeta med tekniskt avancerade uppdrag. 

Du kommer i samarbete med våra projektledare att arbeta med förstudier, förprojekt och genomförande av både små och stora investeringsprojekt samt modifieringar på våra anläggningar för massa- och papperstillverkning. En stor del av arbetet handlar om att utföra maskin– och rörkonstruktioner i PDMS. Arbetsuppgifterna omfattar även deltagande i upphandlingar, dokumentationshantering och framtagande av underlag och kalkyler.

 

Vi tror att du som söker har högskoleutbildning inom maskinteknik eller motsvarande. Du ska ha några års erfarenhet av konstruktions- och projektarbete med inriktning av arbete med maskin- och rörkonstruktion i PDMS.

Erfarenhet från pappers- och massaindustrin eller annan processindustri är meriterande likväl som arbete med tryckkärl. Vi ser även att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt kunskaper i AutoCad och MS Office. Har du erfarenhet av IFS är det meriterande

Som person är du kreativ i ditt problemlösande och tycker om att samarbeta med andra människor. Du är duktig på att självständigt planera och strukturera ditt arbete och får saker uträttade. I din roll som projektingenjör har du förmågan att engagera och motivera samt ge ledning och stöd till andra människor för att uppnå projektens mål.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Rickard Björsten, Chef Projektavdelningen på tfn 011-24 57 50.

Välkommen med din ansökan senast den 21 mars!

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skärblacka
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej