Inaktiv platsannons

Affärsmässig projektledare till aktör inom OTT-streaming i Stockholm city

Vår kund är en snabbväxande aktör inom OTT-streaming, nischade mot sport, som nu söker en projektledare. Du kommer att arbeta med att förvalta och utveckla befintliga kundsamarbeten och ansvara för exempelvis marknadsföring, löpande kundvård och merförsäljning. Företaget har ett starkt varumärke på den svenska marknaden och för dig med erfarenhet från en liknande roll är detta en unik möjlighet att bli en del av ett ungt, entreprenöriellt bolag inom sport/mediabranschen. Start är 1 februari men urvalet sker löpande. Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin ege

Om tjänsten

Academic Work söker för kunds räkning en projektledare med några års erfarenhet av projektledning, gärna inom kommersiell verksamhet, till sitt kontor i Centrala Stockholm. De är idag strax under 20 personer i Stockholm som alla bidrar till en gemenskap som präglas av ödmjukhet och ett starkt engagemang. Du kommer att få upplärning av befintlig projektledare som ska gå på föräldraledighet.

Detta är en direktrekrytering och du kommer bli anställd direkt hos företaget. Tjänsten är på heltid förlagda på kontorstider, utifrån kundernas behov, med flex. De är kollektivavtalsanslutna.

Publicerad den

25-12-2020

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Stockholm city
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Nationell | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis