Inaktiv platsannons

Du som gärna underlättar för dina kollegor i deras vardag, välkommen! i Solna Business Park

På Coop Digital är det högt i tak och snabba vändor. Du ska gilla att ta mycket ansvar, vilja driva egna projekt, vara bra på att prioritera ditt arbete och ha ett bra självledarskap. Då det hela tiden är snabbt tempo behöver du vara trygg i att fatta egna beslut på egen hand. Gillar du att arbeta i ett entreprenörsklimat så är har du verkligen hittat rätt. Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Coop har nyligen skapat en digital enhet för att höja takten i den digitala transformationen för att möjliggöra fler affärsmöjligheter via innovativa digitala lösningar. Vi söker nu en assistent till den digitala enheten och tillhöra betalningsteamet. Här får du en innovativ och föränderlig miljö med högt i tak och härliga kollegor. Denna roll är tänkt att vara som ett stöd åt cheferna men också verka som administratör för hela den digitala avdelningen.

Du erbjuds

* En möjlighet att vara med på en innovativ resa inom det digitala
* En dedikerad konsultchef och karriärspartner på Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Publicerad den

25-12-2020

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Solna Business Park
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Nationell | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis