Inaktiv platsannons

Administratör till Truckhuset i Mjölby!

Har du en bakgrund inom ekonomi och söker din nästa utmaning? Nu söker vi en administratör med fokus på service och orderläggning. Det är den perfekt tjänsten för dig har ett tekniskt intresse och vill arbeta kundnära med service och administration. Startdatum är omgående så sök redan idag! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

I din roll som administratör arbetar du med administration av begagnade truckar, alltid med kundens bästa i fokus. När affären är klar så hanterar du all administrationen som är kopplad till affären. Du erbjuds en varierad roll inom service, orderadministration, försäljning och med mycket kundkontakt. Du kommer ingå i ett team om fem personer med blandade åldrar och högt i tak.

Rollen passar dig som är engagerad och som trivs med att arbeta med människor. Vi ser även att du trivs i ett högt tempo med varierade arbetsuppgifter inom försäljning och administration. Du kommer självklart få en introduktion kring företagets produkter och hur de används hos kunderna för att på bästa sätt lyckas i din roll.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Publicerad den

25-12-2020

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Truckhuset
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Nationell | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis