Inaktiv platsannons

Receptionist till Vildmarkshotellet i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Vi söker nu dig som är en riktig stjärna på service, som älskar att skapa magi för andra människor och som vill jobba som receptionist på Vildmarkshotellet.

Vad innebär rollen?

Som receptionist är du ofta den första våra gäster möter när de kommer till Vildmarkshotellet och genom ditt glada och serviceinriktade sätt skapar du förutsättningar för ett fantastiskt besök. Som receptionist är det din uppgift att hjälpa våra gäster så att de får all tänkbar information de behöver om sitt besök, på hotellet såväl som i djurparken. Arbetsuppgifterna innefattar även in- och utcheckning, hantering av kassa och telefonväxel, butiksförsäljning och kassaredovisningar. I rollen som nattportier bemannar du receptionen eller tillsammans med en kollega under nattetid. För denna roll rekommenderar vi att du har körkort och bil då bussförbindelserna inte alltid passar med arbetstiderna.

Vem söker vi?

För att trivas i den här rollen är det viktigt att du är initiativ- och uppfinningsrik, nyfiken och gärna bjuder på dig själv. Då tempot många gånger är högt är det också viktigt att du är stresstålig och bjuder på samma härliga bemötande även när det är full fart. Har du språkkunskaper utöver svenska och engelska, gärna i finska och/eller ryska är det meriterande. Vi ser gärna att du har utbildning inom hotell/service och/eller några års erfarenhet från receptions- och kassaarbete. Du är minst 18 år fyllda.

Nyttig information om tjänsten

Rollen är en säsongsanställning med varierande sysselsättningsgrad med start omgående till september.  Under hösten innebär tjänsten främst helgarbete. Lön tillämpas enligt kollektivavtal.

Varför ska du söka till just oss?

Service i världsklass varje gång är en utmaning. Det kan vara stressigt, tufft och tålamodsprövande, det vet vi. Men vi vet också att när vi förstår att vi kan skapa magi i människors vardag- då är det världens roligaste jobb! Är du redo att anta denna utmaning så kommer du få ett fantastiskt minne för livet, det kan vi lova. Vi tror stenhårt på att om vi har roligt på jobbet kommer det att synas i allt vi gör- därför har vi under säsong fokus på personalaktiviteter som exempelvis fotbollsturneringar, kick off, våra gedigna serviceutbildningar och mycket annat kul!

Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se, ej via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb