Inaktiv platsannons

Baxare till Skärblacka

Om tjänsten

Har du funderat på att byta inriktning i arbetslivet? Jobbar du kanske idag med att hantera tunga lyft som lastbilschaufför, traversförare eller liknande? Då kanske detta jobb är något för dig?

Vi söker dig som är mycket duktig på att planera med säkerheten i fokus och i samarbete med andra.  Om du inte har tidigare erfarenhet eller lite erfarenhet är det viktigt att du har ett stort intresse av att lära, besitter ett eget driv och är en lagspelare. Långsiktighet är också viktigt då det tar några år att bli en fullfjädrad Baxare. Tjänsten är på dagtid med arbetstider 7-16 men övertidsarbete förekommer i stor utsträckning och storhelgsberedskap ingår i tjänsten.

Som baxare arbetar du främst med tunga lyft och enklare fastighetsunderhåll över hela Skärblacka Bruk. Exempel på återkommande arbeten är fortlöpande valsbyten och andra tyngre maskinutrustningar. Inre fastighetsunderhåll ingår också i tjänsten och utförs i mån av tid och kan t.ex. innefatta enklare uppdrag inom områden som bygg, vvs och ventilation. Men även uppgifter som att flytta möbler och annan kontorsutrustning, laga lås och dörrstängare, enklare snickeriarbete etc. ingår.

Arbetet bedrivs i målstyrd grupp om fyra personer och arbetsuppgifterna utförs oftast i grupp om två och två med arbetsorder eller annan beställning som grund. Vid behov avropas assistans inom och utom avdelningen, även externt. Gruppen sköter sin egen administration i vårt underhållssystem IFS samt planerar stopparbete som sker löpande under året.

Vi tror att du som söker har en utbildning inom verkstadsteknik, bygg- och anläggningsteknik eller transport. Tidigare erfarenhet av hantering av tunga lyft är meriterande. Du ska ha god datorvana och erfarenhet av något underhållssystem är meriterande. B-körkort är ett krav samt tillgång till bil.

Som person har du god planeringsförmåga samt ett kreativt lösningssätt med stort säkerhetstänkt i fokus. Du har lätt för att samarbeta med andra människor och förstår värdet av att kommunicera. Du är en person som behåller ditt lugn i stressiga och riskfyllda situationer. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

För ytterligare upplysning om tjänsten är du välkommen att ringa till Marcus Haukland Gruppchef  på tel nr 011-24 55 38 eller Peter Gustavsson, Planeringstekniker tel nr 011-24 53 25

Välkommen med din ansökan senast den 17 januari!

Publicerad den

25-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skärblacka
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis