Inaktiv platsannons

EasyPark söker två flexibla och praktiska personer till rikstäckande projekt i Region Väst

Vi söker dig som har körkort, som bor i Göteborgsområdet och också tycker att livet blir bättre utan p-böter! EasyPark, en av de största aktörerna inom digitala betalningslösningarna för parkering, är igång med ett projekt där alla skyltar ska bytas ut i Sverige. Från februari och ca 8-10 veckor framåt erbjuds du ett ansvarfullt arbete, som kräver flexibilitet och ett praktiskt handslag, i syfte att förenkla vardagen för Sveriges bilförare. Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals p

Om tjänsten

I denna roll erbjuds du frihet under ansvar och blir involverad i ett viktigt projekt samtidigt som du direkt ser resultatet av din insats. De konsulter som utfört arbetet i Skåne, mellansverige och Stockholmsområdet har tyckt att det varit ett roligt och varierande uppdrag. Det är dock viktigt att understryka att det av dig krävs en stark förmåga att planera om och förståelsen för att saker och ting i ett projekt likt detta kan förändras abrupt. Ett positivt mindset och problemlösningsförmåga är avgörande. Det kan ibland hända att det blir glapp vid leverans av skyltar, inte minst mot slutet av perioden och det är viktigt att du är införstådd och bekväm med det från början. Veckan innan kommer du på EasyParks kontor i Stockholm få en halvdags introduktion så att du känner dig bekväm i rollen. EasyPark kommer att förse dig med bil och de verktyg som kan behövas.

Publicerad den

29-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Region Väst
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis