Inaktiv platsannons

Studenter - Praktik & Examensarbete i Halmstad

Om tjänsten

Vad roligt att du är intresserad av att genomföra ett arbete hos oss på AJ Produkter. Vi blir alltid glada och stolta när studenter vänder sig till oss. För oss är det viktigt att vi kan ge dig rätt förutsättningar, meningsfulla arbetsuppgifter och stöd av handledare när du som student utför ett arbete hos oss på AJ Produkter. Därför är det av största betydelse att berörd avdelning har rätt förutsättningar för att utforma perioden på ett sådant sätt att den blir givande för båda parter.

Efter att ha undersökt möjligheterna på våra samtliga avdelningar, måste vi tyvärr meddela att vi dessvärre har begränsade möjligheter att ta emot studenter under början av 2021.

Tack för er förståelse. 

AJ Produkter är ett företag i utveckling och förändring - vi tycker därför det är viktigt att samarbeta med drivna studenter. En praktikplats eller ett examensarbete hos oss ger dig en unik inblick i ett internationellt familjeföretag, hur vi arbetar och tänker. 

PRAKTIK

På vårt huvudkontor i Halmstad tar vi emot praktikanter inom en rad olika yrkesinriktningar, såsom marknadsföring, ekonomi, IT, försäljning, produkt, logistik och HR.
För att söka praktik hos oss skickar du in en ansökan. Ansökan ska innefatta en beskrivning av dig själv, vad du studerar, inom vilket område du är intresserad av att praktisera, vilken omfattning och under vilken tidsperiod praktiken ska genomföras.
Under hösten 2020 har vi tyvärr inte möjlighet att ta emot praktikanter

EXAMENSARBETE

Ett examensarbete är en bra möjlighet för dig som student att fördjupa dig inom ett ämne och samtidigt lär känna oss som företag bättre!
Om du har en idé för ett examensarbete hos oss vill vi gärna höra mer.
För att skriv examensarbete hos oss skickar du in en ansökan. Ansökan ska innefatta en beskrivning av dig själv, vad du studerar, inom vilket område du är intresserad av att skriva ditt examensarbete, vilken omfattning och under vilken tidsperiod arbetet ska genomföras.
Har vi möjlighet att erbjuda dig att skriva examensarbete hos oss, så kontaktar vi dig. 
Under hösten 2020 har vi tyvärr inte möjlighet att erbjuda studenter att skriva examensarbete hos oss.

TILL DIG SOM UNIVERSITETSLÄRARE

Ta gärna kontakt med oss på HR-avdelning, för att diskutera möjligheten att driva ett gemensamt projekt för dina studenter.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Halmstad
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Halmstad | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis