Inaktiv platsannons

Product Information Administrator i Distans

Nu har du möjlighet att bli en del av vår kunds e-handelsteam och få meriterande erfarenheter inför framtiden vid sidan av studierna. För tjänsten som Product Information Administrator söker vi studenter som är noggranna och har ett intresse av att lära sig mer om produktinformation och e-handel. Detta är en tjänst för dig som drivs av service samt har beslutsamhet att hitta de bästa lösningarna för varje kund. Välkommen in i ett team där målmedvetenhet och högt engagemang är en självklarhet! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en

Om tjänsten

Som Product InformationAdministratorhos uppdragsgivarens e-handelär din huvudsakliga uppgift att granskaoch godkänna produktinformationfrånde handlare somska sälja eller redansäljer på hemsidan.Du ser till att informationen är korrekt till innehåll och format; du vill att alla produkter som kommer upp på sajten ska vara så välrepresenterade som möjligt. Vid sidan av att granska och förfina ger du även input på hur processer och verktyg kan förbättras.Du utvecklar en förståelse för kundens, e-handelnsoch handlarnas förutsättningar och behov.  Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på distans och på deltid under terminerna när du studerar, ca 2 dagar i veckan. Möjlighet till sommarjobb kommer att finnas.

Publicerad den

29-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Distans
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Kontor / Administration | Deltidsjobb | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis