Inaktiv platsannons

Säljande projektledare till Klimatteknik i Sollentuna

Bli en del av en snabbt växande koncern och få möjlighet att erbjuda klimatsmarta och hållbara energilösningar till privatpersoner i Storstockholm. Bolaget är en av marknadens största aktörer på värmepumpar. De levererar trygga och smarta värmelösningar, med ambition att spara såväl energi som kostnader för deras kunder. Välkommen in med dig ansökan! Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Klimatteknik är en del av Enwell- och Vattenfallsfamiljen, de arbetar med allt som har med vatten, värme och borrning att göra i framförallt hus och villor. De söker nu ytterligare en Säljande Projektledare till kontoret i Sollentuna som i dagsläget består av 6 kollegor där majoriteten arbetar i liknande roller. Du kommer att arbeta i en social och varierande tjänst med många kontaktytor, där du även kommer att samarbeta tätt tillsammans med företagets tekniker. Du erbjuds * Att bli en del av en stor koncern där du får en trygg anställning och goda chanser till utveckling * Att arbeta med frihet under ansvar där din chef stöttar dig vid behov och ser till att du når dina uppsatta mål och KPI:er * En mentor som har motsvarande tjänst som kommer att stötta och hjälpa dig få rätt förutsättningar från start * En förmånsbil för att ta dig ut på möten hos dina kunder

Publicerad den

23-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Sollentuna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Sollentuna | Försäljning / Inköp | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis