Inaktiv platsannons

VD till svenskt Techbolag i expansion och med stark ägarkrets i City

Lockas du av möjligheten att i rollen som VD driva ett växande svenskt tech-bolag i fortsatt expansion både internationellt och i Sverige? Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Företaget startades i Sverige för tio år sedan, har idag global närvaro och knappt 20 anställda. Ägarkretsen består av starka investerare och namnkunniga företagsledare från branschen. På kontoret i centrala Stockholm jobbar bland annat utvecklingsteamet, säljare och övriga ledningsgruppen. I rollen som VD kommer du ansvara för att sätta ny ledningsgrupp på plats och driva ledningsgruppsarbetet. VD väntas genom tydligare uppföljning och målsättningar, driva tillväxt och utveckling.   VDs ansvar är också att driva, motivera och engagera teamet som ledare.   Du erbjuds: - En affärsmässig ledarroll på tillväxtbolag med stark ägarstruktur och engagerad styrelse i framgångsrik bransch - Avgörande position i bolagets ledningsgrupp med ansvar och möjlighet att påverka och utveckla verksamheten - Arbeta i en internationell miljö

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
City
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Projektledning / Konsultjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Projektledning / Konsultjobb | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis