Inaktiv platsannons

Projektkoordinator på heltid till Fujitsu i -

Vill du få chansen att arbeta som projektkoordinator på ett stort, internationellt IT-konsultbolag? Är du en fena på att koordinera, planera och kommunicera? Då kanske detta är jobbet för dig! Vi söker dig som vill arbeta som koordinator för IT-projekt hos Fujitsu i Malmö. Du kommer att vara den som planerar och koordinerar så att företagets projekt ros i hamn. Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

På Fujitsu förväntas du vara dig själv och de sätter ett stort värde i vad din unika personlighet och dina färdigheter kan tillföra på arbetsplatsen. Som företag vill de ha en positiv påverkan på sin omgivning och som anställd ges du snabbt eget ansvar. Fujitsu är en internationell organisation vilket präglar kulturen. Tjänsten passar dig som tycker om att vara i händelsernas centrum och att få ett projekt att rulla på utan förhinder. Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Fujitsu. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig över sex månader med chans till förlängning. Det här jobbet ger dig möjligheten att utvecklas och skaffa nya kompetenser inom projektkoordinering och IT. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
-
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Projektledning / Konsultjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Projektledning / Konsultjobb | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis