Inaktiv platsannons

Amazon Manager till litet företag med kontor i centrala Stockholm, högt i tak och roligt på jobbet

Vår kund söker efter nästa stjärna till sitt team för sälj och marknadsföring. I rollen som Amazon Manager får du ett omväxlande jobb i gränslandet mellan teknik, marknadsföring och försäljning där du axlar ansvaret för kundernas digitala kampanjer gentemot Amazon. Du arbetar med nya och befintliga kunder för att få dem att växa och implementerar kampanjerna från start till mål och har en nära kontakt med säljare, kunder och byråer. Om du är en driven och engagerad lagspelare kan detta vara nästa steg i karriären för dig. Läs vidare och sök tjänsten redan idag - urval sker löpande. Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av ka

Om tjänsten

Vår kund är ett digitalt nätverk med annonser på många av Sveriges populäraste sajter. De representerar flera av de största mediesajterna i Sverige och expanderar kontinuerligt sitt nätverk. Du erbjuds * En utvecklande roll på en arbetsplats som satsar på dig * Ett sammansvetsat team på ett växande bolag * En helt unik och fantastisk möjlighet att få vara med från början och utveckla ett helt eget affärsområde för vår kunds nysatsning där de kommer erbjuda sina kunder Amazonlösningar. Kampanjarbete gentemot Amazon där de i dagsläget inte finns * Att på sikt få möjlighet till att ha personalansvar i takt med att avdelningen växer om detta är något du drivs av Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker via Academic Work men du kommer anställas direkt av vår kund.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 -
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Försäljning / Inköp | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis