Inaktiv platsannons

Junior byggnadsingenjör till globalt bolag! i Mölndal

Är du nyexaminerad byggingenjör med ett stort tekniskt intresse? Trivs du i en bred och varierande roll samtidigt som du värdesätter relationen med dina kollegor? Vill du vara en del av ett globalt företag med en familjär känsla? Då bör du läsa vidare! Ansök redan idag - vi tillämpar löpande urval Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

Om tjänsten

Academic Work söker just nu en Technical Service Advisor till vår kund i Mölndal. Bolaget är en ledande producent av konkurrenskraftiga produkter och system till byggindustrin. Dem är välkända i hela byggbranschen för sin förmåga till innovation, design, kvalitet och teknisk kompetens. Det aktuella bolaget har en tydlig miljöprofil och har produktion och distribution i stora delar av världen. Gruppen producerar bland annat sandwichpaneler, isoleringsskivor och installationsgolv. De är marknadsledande producent av högeffektiva isoleringsmaterial. Deras kontor är beläget i stora lokaler i Mölndal och är en arbetsplats där fokus på goda samarbeten och relationer står i fokus. På kontoret arbetar i dagsläget 7 personer varav en utav dessa arbetar som just byggnadsingenjör. Du kommer således att få en gedigen stöttning under inledningen av tjänsten för att skapa de bästa förutsättningarna för din fortsatta utveckling. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos företaget. Uppdraget är ett heltidsvikariat som kommer att sträcka sig minst året ut.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Mölndal
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Projektledning / Konsultjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Projektledning / Konsultjobb | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis