Inaktiv platsannons

Sommarjobb 2021 -Inköp i Södertälje

Om tjänsten

Vill du vara med på en spännande resa där du med ditt sommarjobb får bidra till Scanias fortsatta framgång? För dig som studerande är sommarjobb ett bra sätt att få en inblick i hur det är att arbeta i ett globalt industriföretag. Scania är verksamt i över 100 länder med huvudkontor i Södertälje.

Arbetsuppgifter
Sommarjobb i Södertälje erbjuds inom olika verksamhetsområden. Ett sommarjobb inom  Inköp  hos oss innebär att du arbetar nära inköpare med varierande arbetsuppgifter för att få en inblick i verksamheten och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Läs mer om de olika arbetsområdena på www.scania.com/scaniasodertalje/sv/home/jobb-och-framtid/Studenter/sommarjobb.html

Din profil  Vi söker dig som studerar på gymnasium, högskola eller universitet och ämnar fortsätta dina studier till hösten. Du ska ha fyllt 16 innan sommaren. Beroende på arbetsområde är en del av kravprofilerna mycket specificerade med krav på speciell kompetens, medan andra är mer generella. God kunskap i svenska både till tal och skrift är ett krav .

Ansökan 
Ansökan ska innehålla CV och betygskopior från eventuellt pågående samt avslutade studier. För icke svenska medborgare behövs uppehållstillstånd eller studentvisum i Sverige.

Ansök till det ärende inom vilket område du är intresserad av att arbeta inom. 

OBS, du kan endast välja ett område och vi behandlar endast en ansökan per sökande. Inkommer flera sommarjobbansökningar kommer den kandidaten att automatiskt gallras bort i ansökningsprocessen.

Scania har ett begränsat antal sommarjobbplatser att erbjuda i år med anledning av den rådande Covid 19 pandemin. Observera att anställningsprocessen för sommarjobb i år kan vara påverkad av den rådande situationen. Beroende på verksamhetsområde kan det förekomma digital kommunikation och jobb på distans.

Vid behov av mer information maila din fråga till: 

sommarjobb@scania.com

Välkommen in med din ansökan!

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Södertälje
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Södertälje | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis