Inaktiv platsannons

SSAB - Semestervikariat vår & sommar 2021 i Oxelösund

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Nu stärker vi på SSAB i Oxelösund upp med semestervikarier inför vår och sommar 2021. Vi lär dig allt du behöver för att lyckas i din roll.
Vi erbjuder dig
Utveckling är viktigt för oss och för dig som inte har tidigare erfarenhet av vår produktion erbjuder vi utbildning för din specifika tjänst, exempelvis truck- och kranutbildning.
Vi har över 300 olika yrken och är ett av få globala företag i Nyköping och Oxelösund. Det öppnar upp möjligheterna för dig som är intresserad av att prova på något nytt. Låt oss överraska dig med vårt stora utbud av yrkesval.
Välkommen till SSAB
Du ingår i ett skiftlag som arbetar förmiddags-, eftermiddags- och nattpass och mellan skiftgångarna har du tre till fem dagars ledighet. Tillsammans med duktiga kollegor på ditt skiftlag ser ni till att säkerheten alltid kommer först och att produktionen sker med hög kvalitet. Avdelningar du kommer att matchas mot utifrån dina förutsättningar är våra produktions-, underhålls- och transportavdelningar.
Oavsett om du letar efter din nästa arbetsgivare eller kanske vill prova på ett yrke inför val av framtida studier behöver vi dig på SSAB. Vi söker dig som kan samarbeta, har hög arbetsmoral och genererar positiv energi till gruppen. Du har fyllt 18 år, pratar svenska samt kan börja arbeta under våren. Du behöver även ha godkända betyg i kärnämnena (svenska, matematik och engelska) på gymnasienivå eller motsvarande.
Din ansökan
I din ansökan vill vi att du beskriver dina tidigare arbetslivserfarenheter och varför just du är en lämplig kandidat för SSAB. Bifoga ett CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv.
Ansök idag!
Sista ansökningsdag 31 januari. Vikariaten är av varierande längd och anställning sker löpande. Du som specifikt söker underhållstjänster söker även här.
Vid frågor kontakta gärna
Projektledaren på tfn 0155-254 854 alternativt växeln på tfn 0155-25 40 00.
Vi har samlat några vanliga frågor och svar som du kan läsa längst ner på den här sidan: https://www.ssab.se/ssab-koncern/karriar/semestervikariat
Facklig information lämnas av IF Metall, Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0155-254 000.
Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Oxelösund
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Oxelösund | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis