Inaktiv platsannons

Positiv kundtjänstmedarbetare till heltidstjänst sökes i Södertälje

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Brinner du för service? Har du ett intresse för fastighetsförvaltning? Då kan du vara den vi söker, välkommen att läsa mer nedan.

Om uppdraget

Vi söker nu kundtjänstpersonal till vår kund som är ett kommunalt och dynamiskt fastighetsbolag. Uppdraget är på heltid med start omgående fram till mars. Det finns möjlighet till förlängning. Observera att detta avser en heltidstjänst. Placering är på ljusa och trivsamma kontor i Södertälje. För att passa in ser vi att du delar kundens värdeord: öppen, enkel, personlig och modig.

Dina arbetsuppgifter

I rollen kommer ditt huvudsakliga fokus vara att effektivt och serviceinriktat arbeta med hantering av kundärende rörande uthyrning av lägenheter. I detta ingår en omfattande och daglig kundkontakt där du svarar på frågor och förmedlar information, både via telefon och mail. Vanliga frågor är kring boende, köplatser och besiktningar. Vidare hanterar du även bland annat avtal, olika intyg och bedömningar. Under arbetet hanterar du datasystem som MS Office och Vitec.

För uppdraget söker vi dig som är positiv, stresstålig och har stor ansvarskänsla. Du kommer tillhöra att team där det är viktigt att du också är flexibel och prestigelös. Vidare är det avgörande att du samtidigt är tålmodig och mycket noggrann i utförandet av ditt arbete. Du brinner för service och att hjälpa andra människor samt har ett professionellt förhållningssätt. Om du dessutom är flerspråkig utöver svenska och engelska kan det vara en fördel.

Dina kvalifikationer

- Slutförd gymnasieutbildning
- Tidigare erfarenhet av ett serviceinriktat arbete
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
- Mycket god datorvana och snabblärd inför nya system
- God vana av Officepaketet
- Kan börja omgående
- Meriterande om du har tidigare erfarenhet av fastighetsförvaltning


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Södertälje
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Södertälje | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis