Inaktiv platsannons

Teknisk Säljare till Loxy Sweden i Kumla

Teknisk säljare till Loxy Sweden! Loxy Sweden utvecklar, producerar och säljer högkvalitativa polymera filmer till krävande kunder inom hygien, medicinteknik, läkemedel, bygg och industri. Vår utveckling och produktion för film & folier finns på vår moderna anläggning i Kumla. Loxy gruppen med säte i Halden, Norge är också en av världens ledande leverantörer av reflexfilmer, logos och seam sealing taper med mera till den globala textilindustrin. Vi finns med produktion och försäljning i mer än 15 länder. Se mer på Är du en affärsdriven säljare som motiveras av att arbeta med långsiktiga kundrelationer? Har du dessutom ett stort teknikintresse och arbetslivserfarenhet inom försäljning av kundspecifika lösningar inom polymera produ

Om tjänsten

Teknisk säljare till Loxy Sweden!

Loxy Sweden utvecklar, producerar och säljer högkvalitativa polymera filmer till krävande kunder inom hygien, medicinteknik, läkemedel, bygg och industri. Vår utveckling och produktion för film & folier finns på vår moderna anläggning i Kumla. Loxy gruppen med säte i Halden, Norge är också en av världens ledande leverantörer av reflexfilmer, logos och seam sealing taper med mera till den globala textilindustrin. Vi finns med produktion och försäljning i mer än 15 länder. Se mer på

Är du en affärsdriven säljare som motiveras av att arbeta med långsiktiga kundrelationer? Har du dessutom ett stort teknikintresse och arbetslivserfarenhet inom försäljning av kundspecifika lösningar inom polymera produkter? Då kanske du är kandidaten vi letar efter!


Arbetsbeskrivning

Loxy Sweden AB letar efter en driven Teknisk säljare till en ny roll som ska förstärka företagets säljorganisation som idag består av 15 säljare världen över. Huvudfokus i den tekniska försäljningen av polymera filmer kommer att ligga på att bearbeta potentiella och nya kunder samt ansvara för att utveckla befintliga kunder. Du kommer aktivt arbeta med våra kunder i Norden och Norra Europa. Som Teknisk säljare har du stort eget ansvar med en egen kundbas samtidigt som du kommer ha ett nära samarbete med dina engagerade kollegor. Sälj- och budgetansvar, kundprospektering, offertprocesser, rapportering, informationssammanställning samt framtagning av produktförslag ingår också i rollen.

Du rapporterar till VD och utgår från kontoret i Kumla. Loxy Sweden´s säljsupport finns i Kumla och på huvudkontoret i Norge. Resor förekommer ofta i tjänsten. Vi erbjuder en spännande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter i en verksamhet med engagerade kollegor och högt i tak. Du erbjuds en marknadsanpassad fast lön med möjlighet till bonus och tjänstebil.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som Teknisk säljare på Loxy Sweden AB har du minst 5 års erfarenhet av affärsutveckling, kundbearbetning och försäljning med dokumenterat goda försäljningsresultat. Avgörande för rollen är att du har erfarenhet från organisationer som säljer, tillverkar och utvecklar polymera filmprodukter. Du är ekonom, ingenjör eller har motsvarande kunskaper samt har relevant erfarenhet av B2B-försäljning till industrikunder.

Du har goda kunskaper inom produktionsekonomi och produktkalkylering. Din förståelse och dina kunskaper inom polymera filmer gällande dess uppbyggnad, egenskaper, förädlingsprocesser och produktionsprocesser ger dig en specialistkompetens som är grunden för din framgång i denna roll. Du är en van användare av Excel och ERP-system eller liknande. Du innehar B-körkort. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Har du utöver ovanstående krav erfarenhet av polymerteknik och polymerkemi så är det mycket meriterande, likväl om du har/har haft i närtid en kundbas inom "performance films & foils". Har du kunskaper i tyska samt ytterligare språk är det meriterande.


Din personlighet är viktig för oss

Som person är du ansvarstagande, driven och självgående. Att se lösningar istället för problem kommer naturligt för dig och du har förmågan att skapa struktur i ditt arbete. Du är kommunikativ och har en hög analytisk förmåga.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jefferson Wells AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Anneli Wallin på 072-453 76 54 eller anneli.wallin@jeffersonwells.se

Ansök med registrerat uppdaterat CV och Personligt brev via länken. Sök redan idag då urval sker löpande, dock senast 14/2.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Kumla
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Kumla | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis