Inaktiv platsannons

Säljare – Sunny Sales i Södertälje

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Om jobbet Säljare - Sunny Sales Vi på Sunny Sales söker nu nya, talangfulla och inte minst öppensinnade säljare till våra kontor (Järna, Sverige & Paphos, Cypern). Vi är relativt nya i Sverige men har verkat i flera år tidigare från vårt fantastiska kontor i Cypern där flera av våra toppsäljare just nu befinner sig. Vi är raka och ärliga i vår kommunikation och förväntar oss detsamma ifrån dig! Kulturen vi lyckats skapa och dagligen jobbar aktivt för att behåll, är en stark familjekänsla där vi hjälps åt med positivitet, energi och konstant personlig utveckling. Utan dessa ingredienser blir man nämligen inte långsiktig. Sunny Sales erbjuder star

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Om jobbet
Säljare - Sunny Sales

Vi på Sunny Sales söker nu nya, talangfulla och inte minst öppensinnade säljare till våra kontor (Järna, Sverige & Paphos, Cypern).

Vi är relativt nya i Sverige men har verkat i flera år tidigare från vårt fantastiska kontor i Cypern där flera av våra toppsäljare just nu befinner sig.

Vi är raka och ärliga i vår kommunikation och förväntar oss detsamma ifrån dig!

Kulturen vi lyckats skapa och dagligen jobbar aktivt för att behåll, är en stark familjekänsla där vi hjälps åt med positivitet, energi och konstant personlig utveckling. Utan dessa ingredienser blir man nämligen inte långsiktig.

Sunny Sales erbjuder starka och beprövade varumärken. Därigenom vet vi att vi har ett starkt personalerbjudande där en duktig säljare ligger mellan 30.000 kr - 35.000 kr i månaden.

Som ny och helt oerfaren inom försäljning bör man förvänta sig en lön omkring 15.000 kr. Så att det finns en ekonomisk utvecklingskurva att göra hos oss, råder det således ingen tvekan om.

Vi förväntar vi oss hos dig som söker:

Ditt fulla engagemang

Ömsesidig Respekt

Arbetsplats fri från diskriminering

En vilja att uppnå en kontinuerlig personlig utveckling

Vi erbjuder:

Starka & välkända varumärken

Beprövade och framgångsrika produkt & Säljutbildningar

Daglig individuell coachning

En renlig och trivsam arbetsmiljö

Tävlingar och gemensamma aktiviteter för att fira våra framgångar tillsammans

Som för våra andra uppdrag förväntar sig våra uppdragsgivare att dialogen med kunderna sker utan risk för missförstånd, där goda kunskaper i det svenska språket är A och O.

Har du läst så här långt förstår du att ett samarbete handlar om att ge och ta. Men vi tror starkt på att ha roligt på arbetsplatsen och vi hoppas att det blir ett givande och roligt samarbete åt båda håll!

Välkommen med din ansökan

Sunny Sales
jobb@sunnysalessverige.se
www. (http://www.sunnysales.se)karriar.sunnysales.se

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Södertälje
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Södertälje | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis