Inaktiv platsannons

Vass säljare till Strongpoint Labels - övre Mellansverige i Gävle

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower StrongPoint har 525 anställda och huvudkontoret är placerat i Raelingen, Norge. Företaget är noterat på Oslobörsen. StrongPoint har tre affärsområden: Label Solutions, Retail Solutions och Cash Security Solutions. Label Solutions har sitt huvudkontor med försäljning och produktion i Malmö. I verksamheten arbetar idag ca 50 medarbetare. Företaget är ISO-certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001. Label Solutions erbjuder självhäftande etiketter för alla produkter och all användning och hjälper kunder med hela affärsprocessen av etiketter, från design till tryck. Företaget har den senaste utrustning inom digitaltryck och flexotryck som krävs för att leverera alla de sorters etiketter deras kunder kan behöva. Läs mer på www.strongpoint.comStrongPoint Labels söker erfaren Säljare till övre Mellansverige


Vill du jobba på ett framgångsrikt och expansivt företag med kunder i många olika branscher (livsmedel, tillverkning, hälso- och skönhetsprodukter, lager- & logistik, för att nämna några)? Är du relationsbyggare med gedigen bakgrund inom sälj med kundansvar? Är du en driven idésäljare med högt tempo som ser lönsamma affärer och utvecklingsmöjligheter hos sina kunder? Då kanske du kan bli Strongpoints nya säljstjärna! Du erbjuds ett stimulerande arbete i ett härligt gäng med högt i tak.


Dina arbetsuppgifter
Ansvara för och utveckla affärer och relationer med nya och befintliga kunder (till största del från Norden, men även några enstaka utanför Europa)
Stor del av arbetstiden kommer att ägnas åt nybearbetning (ca 80% av försäljningstiden)
Arbeta proaktivt och kreativt med införsäljning där fokus läggs på lönsamma lösningar
Kund-, offert-, avtals- och budgetansvar och direkt underställd Försäljningschef
Omvärldsbevakning inom branschen och inom de produktområden du arbetar med

Dina kvalifikationer och erfarenheter
Gymnasial utbildning med påbyggnad inom sälj/marknad/ekonomi
Gedigen erfarenhet av sälj- och/eller ansvar över större kundkonton
Dokumenterat goda resultat från tidigare roller med kundansvar
God kommunikatör med goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
Erfarenhet av MS Office samt CRM- och affärssystem
Meriterande om du har erfarenhet från etikett- eller förpackningsbranschenPersonliga egenskaper
Vi söker dig som är affärsmässig och professionell med fokus på kunden. Du har ett starkt eget driv och ser utvecklingspotential. Du trivs i en prestationsinriktad miljö med högt tempo och är kreativ och nytänkande. Det är en självklarhet för dig att ta ansvar och hålla hög kvalitet i allt du gör. Du är van att arbeta själv.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde under Q1/Q2 2021. Du kommer att tillhöra något av kontoren i Stockholm men med möjlighet att jobba hemifrån. Resdagar med övernattning förekommer.


I denna rekrytering samarbetar StrongPoint Labels med Standby Workteam. Vi har ett fortlöpande urval och ser gärna din ansökan snarast möjligt. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund på 0709-605 372.


Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Gävle
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Gävle | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis