Inaktiv platsannons

Sjuksköterskor sökes schemalagd dag/kväll eller natt. i Halmstad

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde.

Hemvårdsförvaltningen skall vara en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.ARBETSUPPGIFTER
Hemvårdsförvaltningen söker en sjuksköterska till hemsjukvården. I tjänsten ska du vara trygg i din yrkesroll och kunna fatta egna beslut. Du ger även handledning och delegering till omsorgspersonal. Du förväntas kunna arbeta självständigt hos våra patienter både på boende och i patienternas hem i enlighet med hemvårdsförvaltningens värdegrundsord Tillit - Ödmjukhet - Respekt. Kompetensutveckling erbjuds kontinuerligt för att hålla hög kvalité och möta patienternas behov.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från arbete inom hemsjukvård och sjukhus. Har du vidareutbildning inom geriatrik, öppen hälso-och sjukvård eller psykisk ohälsa hos äldre är det meriterande. Likaså är förskrivningsrätt av läkemedel och erfarenhet inom telefonrådgivning meriterande. God datorvana och kunskap och erfarenhet av dokumentation i system via mobiltelefon och dator är ett krav för tjänsten.

Det är av stor vikt att du är social, lyhörd och självständig samt har förmågan att förmedla trygghet till våra kunder trots att det periodvis kan vara ett högt tempo i arbetet.

Personlig lämplighet är viktigt och vi vill att du tar ansvar, är lösningsfokuserad och har ett reflekterande förhållningssätt i ditt arbete.

Körkort för personbil med manuell växellåda är ett krav för att vara aktuell för tjänsten.


ÖVRIGT

Publicerad den

26-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Halmstad
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Halmstad | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis