Inaktiv platsannons

Säljare till Växjö Markisfabrik

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Till vårt trevliga kundföretag Växjö Markisfabrik, söker vi dig som vill anta utmaningen som säljare och som drivs av att möta kunden både på fältet och fysiskt i butiken!

På Växjö Markisfabrik vet vi hur viktig rätt kvalitet är och därför använder vi bara de bästa produkterna. Hos oss möter du kunnig och utbildad personal som med småländsk klurighet och modern teknik alltid hittar de bästa lösningarna för varje kunds projekt.

Vi söker nu en ny säljare som förstår att kunden alltid har högsta prioritet, att små detaljer inte glöms bort och att rätt måttagning och kommunikation både internt och med kund är avgörande för en bra affär!

Som säljare på Växjö Markisfabrik tillhör du ett mindre team där ni tillsammans värnar om att möta kunderna på bästa tänkbara sätt. Rollen har ett varierande innehåll med huvudfokus på att boka och genomföra hembesök, hos såväl privatpersoner som företag. Tillsammans med kund pratar ni om färger, former och mått, ett underlag som du sedan skapar offerter och avtal utifrån.

Upptagningsområdet är ca. sex mil från Växjö där du självständigt ansvarar för planering, genomförande och att framåtriktat driva dina arbetsdagar mot goda resultat.

Om du förstår att Sälj handlar om kommunikation – inte att kränga grejer till varje pris, då kan du vara rätt för oss. Det gäller att förverkliga andras drömmar genom att ge råd och guidning.

Din profil
Du som antar denna utmaning har minst eftergymnasial utbildning samt ett par års praktisk erfarenhet som utesäljare, gärna med någon form av teknisk inriktning. Har du erfarenhet från byggtekniska frågor eller har goda kontakter inom fastighets- och/eller byggbranschen, kan detta var meriterande.

För dig är det naturligt att kombinera utesälj med butiksförsäljning och administrativa arbetsuppgifter, såsom offert- och avtalshantering. Med känsla för färg och form samt ett genuint intresse för kundrelationer och hela försäljningsprocessen, tror vi att du långsiktigt skulle kunna trivas och utvecklas hos oss på Växjö Markisfabrik!

Som person är du jordnära, lyhörd och kundfokuserad. Du har god förmåga att prioritera och planera och är van att hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt. Vidare har du ett kreativt tänkande och är mån om att tänka på helheten i dialogen med kunden. Arbetstiden är varierande från 9-18 på vardagar och generellt var tredje lördag, i tjänsten har du tillgång till en poolbil.

Alla anställda arbetar som ETT lag med gemensamma målsättningar. Bara för att du är anställd under en titel så kommer din anställning innehålla mer. Du kanske får hjälpa till med montering eller vara värd/värdinna på ett event, ja man vet inte alltid vart man behövs bäst för dagen.

Trivs du i en fartfylld och omväxlande miljö som präglas av problemlösning, kvalitet och långsiktighet, då kanske denna tjänst är som klippt och skuren för dig!

Uppdraget är en direktrekrytering till Växjö Markisfabrik.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Växjö.
Omfattning: Heltid, dagtid. Varierande från
Lön: Individuell lönesättning tillämpas, fast lön.
Ansökningstid: Ansök senast 14 februari.

Publicerad den

18-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Växjö
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Växjö | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis