Inaktiv platsannons

Fantastiska sommarjobb i Gävle

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Som medarbetare på Furuvik har du en av huvudrollerna i en magisk föreställning! Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för barn och vuxna varje dag.

Nu söker vi nya stjärnor till våra säsongstjänster och letar efter dig som trivs i rampljuset och brinner för gästmötet.

Vi söker dig som kan arbeta större delen av vår säsong, 13 maj - 5 september, och framförallt under vår högsäsong som är slutet av juni - mitten av augusti. Vi söker även några som kan arbeta helger perioden 2 april - 9 maj.

Vi söker nya stjärnor till följande roller: 

Tivolivärdar


Som tivolivärd söker vi dig som vill vara med för att skapa upplevelser och överträffa våra gästers förväntningar! Till säsong 2021 har vi rekordmånga tjänster för dig som är minst 16 år fyllda. För några tjänster inom detta område krävs det att du är minst 18 år. När säsongen börjar kan du finna dig köra skrattande barn i en attraktion, bli expert på att snurra sockervadd eller få stenkoll på säkerheten i badområdet. Eller så passar du på att jobba matupplevelsen i parken, coacha familjer som tävlar i 5-kampsspelen och mycket annat.


Guide på hemliga fortet

På Stora Furuskär finns ett välbevarat underjordiskt kustbatteriartilleri från 40-talet, kallat ”Hemliga Fortet”. Riktig nostalgi och spänning för alla som fascineras av kanoner och hemliga gångar! Som guide här är din främsta uppgift att på ett intressant och engagerat sätt förmedla kunskap och historia. Du arbetar självständigt och har ansvar för öppning, stängning samt för att hålla rent och snyggt i och utanför anläggningen. I arbetsuppgifterna ingår även lättare underhåll av vår äventyrsö. Vi söker dig som obehindrat kan kommunicera även med våra engelskspråkiga gäster. Då du kommer att ha gruppvisningar är tidigare erfarenhet av guidning meriterande. Vi ser gärna att du är intresserad av militärhistoria. Du är minst 18 år.

Lagerarbetare

I denna roll arbetar du centralt från lagret med fokus på att förse parkens enheter med varor, vilket innefattar allt från korv och mjukglass till godis och nallar. På lagret arbetar även med varumottagning och du ser alltid till att lagret hålls rent och fräscht. Vi söker dig som trivs med fysiskt krävande arbetsuppgifter och som gillar att jobba i ett högt tempo. Körkort är ett krav till denna tjänst och har du dessutom truckkort är detta meriterande. Du är minst 18 år.

Parkvårdare

På Furuviksparken arbetar vi för att skapa helhetsupplevelser i världsklass, och en mycket viktig del av det är en skinande ren park. Arbetsuppgifterna innebär toalettstädning samt städning av personalutrymmen, inomhus. Då du har mycket gästkontakt kräver rollen att du är serviceinriktad och orädd när det kommer till att hjälpa våra gäster. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande arbete. B-körkort är ett krav för denna tjänst. Du är minst 18 år.

Trädgårdsmedarbetare

I denna roll har du varierande arbetsuppgifter där målet är att ge våra gäster en helhetsupplevelse i världsklass, varje gång. Du arbetar med plantering av växter, skötsel av rabatter, krattning, gräsklippning, sopning och övrig renhållning, exempelvis skräpplockning utomhus. Som hjälpmedel använder du en del tyngre trädgårdsmaskiner och andra vanligt förekommande trädgårdsredskap. Det är viktigt att du har god fysik då arbetet bitvis är tungt. Tidigare erfarenhet från trädgårdsarbete och B-körkort är meriterande. Du är minst 18 år.

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se. 

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!



Om Furuviksparken

Furuvik är en kombinationspark med djurpark, tivoli, vattenland och konsertarena, naturskönt belägen vid havet ca 1 mil söder om Gävle. Furuvik öppnade redan 1900. Varje år har parken ca 500 anställda under säsong och besöks av ca 340 000 gäster.

Furuvik är sedan 2010 en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Gävle
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Gävle | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan