Inaktiv platsannons

Säljare till vårt nystartade team i Gävle

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Säljare till vårt nystartade team i Gävle!

Är du en målmedveten person som är lösningsorienterad och med glädje tar dig an nya utmaningar så har vi jobbet för dig!

Arbetsuppgifter

Att arbeta som försäkringsförmedlare innebär självständigt arbete där du med telefonen som arbetsverktyg kontaktar kunder för att erbjuda Helas försäkringar. I rollen är det otroligt viktigt att du är lyhörd och snabbt kan skapa dig en behovsbild för att kunna erbjuda varje kund precis rätt försäkringslösning. Du behöver vara ambitiös och lösningsorienterad samt drivas av att arbeta mot uppsatta mål.

För att du på bästa sätt ska komma in i våra arbetssätt och bli trygg i din roll så kommer de första veckorna att bestå av produkt-, sälj- samt certifieringsutbildning.

Profil

Vi söker dig som likt oss är målorienterad, har höga kvalitetskrav och som hela tiden strävar efter att utvecklas. Vidare har du en avslutad gymnasieutbildning samt flytande kunskaper i svenska, såväl i tal som skrift. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av försäljning men det är meriterande om du har jobbat som försäkringsförmedlare eller telefonsäljare.

Kvalifikationer

Du måste vara över 18 år

Du ska kunna prata, läsa och skriva svenska obehindrat

Utdrag ur belastningsregister samt kreditupplysning kommer att kontrolleras vid eventuell anställning.

I rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet för att säkerställa att du har samma ambitioner som vi har.

Vi erbjuder

På vårt nystartade kontor i centrala Gävle bygger vi nu upp en modern och öppen arbetsplats. Vill du vara med och skapa ett framgångsrikt team med vinnarkultur?

Vi förmedlar försäkringar till privatpersoner via telefon och kontaktar både befintliga kunder och potentiella kunder för att erbjuda våra tjänster.



Hos oss får du

Omfattande utbildning

Personlig coachning

En arbetsplats med karriärmöjligheter

Tjänstepension

Friskvårdsbidrag



Placering: Centrala Gävle Arbetstider: måndag - fredag 08:40 - 17:30 Lön: Fast månadslön + provision

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Oscar Johansson, Platsansvarig i Gävle på oscar.johansson@helaforsakring.se eller 0760 25 75 52.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Gävle
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Gävle | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan