Inaktiv platsannons

Jobba på Biltema Logistics i sommar i Halmstad

Om tjänsten

Det här jobbet är hämtat från Arbetsförmedlingen, rekryteringen utförs inte av Manpower Vill du jobba som lagermedarbetare i sommar? Vi söker nu semestervikarier till våra 4 lager i Halmstad.


Varje vecka anländer lastbilar och containrar till Biltemas centrallager i Halmstad lastade med allt från färg, skruvar och leksaker till cyklar, grillkol och bildelar. Varorna anländer först till vår godsmottagning där vi tillsammans tömmer dagens inbokade containrar/lastbilar. När vi är klara körs godset ut till rätt lagerplats med hjälp av skjutstativstruckar och långgafflar.

När våra Biltema butiker lägger en beställning är det dags att plocka varan ifrån lagerplatsen. Plocket sker med hjälp av en plocktruck och systemet Astro som visar vilka varor som ska plockas. Varorna du plockar har olika former och tyngder och det gäller att packa ihop det på bästa sätt i lådorna så att de blir välfyllda och kommer fram hela till butiken. För att du ska få med dig rätt varor använder du en handscanner, sedan är det upp till dig att vara noggrann och ta rätt antal av varan. Arbetsdagen är förlagd mån-fre kl. 07-16.

Som semestervikarie är det i första hand orderplock som blir din arbetsuppgift men även containertömning kan förekomma.

Vem är du?

Vi söker dig som är noggrann och självgående. Har en god förmåga att samarbeta med kollegor och chefer samt behärska det svenska språket. Du som söker tycker om att arbeta med kroppen och har en god fysik för att klara av lyft och ett högt tempo. Du ska ha fyllt 18 år senast den 20 maj och ha en genomförd el pågående gymnasieutbildning. Arbetslivserfarenhet inom lager- och industriarbete är meriterande men personliga egenskaper och rätt inställning är viktigast för oss!

Efter att du har gått igenom vår intervjuprocess och erbjudits ett arbete får du en gedigen introduktion. Den börjar med information om företaget samt en teoretisk truckutbildning. Vi kommer sedan genomföra upplärningar tillsammans med mentorer som lär upp dig på orderplock och på våra truckar.

Lön i enlighet med lager och e-handelsavtalet samt ett bonussystem där du har möjlighet att tjäna extra pengar utöver din timlön.

Vi kommer genomföra intervjuer via skype vid flera tillfällen under våren och första tillfället kommer vara i februari.

Anställningsform: Sommarvikariat under juni t.om augusti 2021.

Vill du veta mer om oss så finns det en presentationsfilm på vår hemsida. Där finns också vanliga frågor och svar om rekryteringen och hur det är att arbeta hos oss http://www.biltemalogistics.se/lediga-tjanster/

Välkommen med din ansökan

Publicerad den

29-12-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Halmstad
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Halmstad | Omvårdnad | Sommarjobb | Annan

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis