Inaktiv platsannons

Fantastiska Sommarjobb på Gröna Lund i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Som medarbetare på Gröna Lund har du en av huvudrollerna i en magisk föreställning. Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för över 1,5 miljon barn och vuxna varje år. Nu söker vi efter nya stjärnor som till säsongen 2021 vill vara med och skapa magiska upplevelser för alla våra gäster!

Oavsett tjänst så letar vi efter dig dig som trivs i rampljuset, brinner för gästmötet och alltid vill överträffa våra gästers förväntningar. Du kan kommunicera på svenska såväl som engelska. 

Tivolivärd

Inom detta område har vi många olika tjänster. Du kan exempelvis få jobba som attraktionsvärd med att spänna bälten i Fritt Fall, river biljetter i Cirkuskarusellen eller kastar mattor i Lustiga huset. Vi har också tjänster inom butik där du arbetar som butiksvärd med försäljning av butiksvaror och attraktionsfoton i någon av våra butik- eller fotoenheter. Kanske jobbar du i entrékassan och är den första person som våra gäster möter när de kommer till Gröna Lund. Eller så jobbar du i någon av våra kiosker med att snurra sockervadd, skopa glass eller poppa popcorn. Det kan också vara så att du arbetar som parkfoodvärd i någon eller några av våra snabbmatsenheter. Där du är en viktig del i att leverera Gröna Lunds unika matutbud till våra gäster. Alternativt jobbar du som spelvärd med att peppa och coacha våra gäster i våra femkampsspel eller lyckohjul. 

För de flesta tjänster inom området tivolivärd behöver du vara minst 18 år, men vi har även några tjänster för dig som fyller minst 16 år i år.

Entrévärd

Som entrévärd är du ofta den första och sista person våra gäster möter när de besöker vår park. Genom ditt glada och serviceinriktade sätt skapar du förutsättningar för att våra gäster ska få en fantastisk upplevelse. I denna roll arbetar du främst vid Gröna Lunds entréer och utgångsgrindar. Du välkomnar våra gäster, informerar om parken och rekommenderar lämpliga produkter inför besöket. Du hjälper också till med att organisera köer och hänvisa gästerna rätt. Vidare ser du till att hålla rent och snyggt i ditt närområde. Till denna roll söker vi dig som gillar att tala i mikrofon. Du är ansvarsfull och behåller lugnet trots att tempot stundtals kan vara högt. I denna roll är det också viktigt att ha bred kunskap om Gröna Lund och dess utbud, därför söker vi dig som är nyfiken och gärna själv söker information. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra. Är du dessutom flerspråkig är det meriterande. Arbetet sker stående utomhus i alla väder. Du är minst 18 år fyllda.

Värd gästservice

Till Gästservice kommer våra gäster med frågor och funderingar innan, under eller efter sitt besök. I denna roll arbetar du i kassa och hanterar förbokade produkter främst mot företag och grupper. Du tar även emot våra gäster som har olika synpunkter om sitt besök. Till denna roll söker vi kommunikativa klippor som brinner för att ge våra gäster den absolut bästa upplevelsen. Då tempot ibland kan vara högt ser vi att du är stresstålig, ansvarsfull och lösningsorienterad. Vidare är du lättlärd och är van att arbeta i olika system. Du har minst ett års erfarenhet från serviceyrket och kan uttrycka dig korrekt och professionellt på svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du är minst 18 år fyllda.

 

Säkerhetsvärd

En förutsättning för att Gröna Lund ska kunna vara en plats där magiska minnen skapas är att vi alltid har stort fokus på säkerhet och trygghet i parken. På Gröna Lund är sällan den ena dagen den andra lik. Gröna Lunds främsta värdeord är säkerhet och för att våra besökare ska vara både säkra och trygga så söker vi säkerhetsvärdar till entréerna. I denna roll är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att genomföra säkerhetskontroller som alla Gröna Lunds besökare ska gå igenom innan de går in i parken. Arbetsuppgifter såsom trafikdirigering, dirigering av köer och andra säkerhetsrelaterade uppgifter ingår också i tjänsten.

För att trivas och lyckas i rollen som Säkerhetsvärd så inspireras du av att träffa människor från alla delar av Sverige och världen. Vi tror att du brinner för att ge allra bästa service till alla våra besökare och på grund av arbetsuppgifternas natur krävs ett stort ansvarskännande, professionalism samt ett mycket gott omdöme. Du gillar ett högt tempo och som person är du lugnt och stabil och vill alltid hjälpa till. Då du är en del av en arbetsgrupp så gillar du att samarbeta och du sprider positiv energi till dina kollegor.

Vi söker dig med tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter. Har du erfarenheter från att jobba med säkerhet och trygghet på andra publika evenemang, festivaler och konserter etc. så ser vi det som meriterande. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och det viktigaste av allt är att du är engagerad, uppmärksam och har en fenomenal känsla för service. Du är minst 18 år fyllda.

 

Mer om tjänsterna

Dessa tjänster är säsongsanställningar med start i april, maj eller juni och sträcker sig till augusti eller september. Arbetstider varierar beroende på låg- eller högsäsong och är anpassade efter verksamhetens öppettider där schemat varierar mellan arbete på dagtid, kvällar och helger.

Vi har inget sista ansökningsdatum men urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, .

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb