Inaktiv platsannons

Team Manager Sales Development i Stockholm

  Dina arbetsuppgifterStudentwork befinner sig i en spännande fas och ska nu starta upp en ny avdelning inom Sales Development! Därmed söker vi dig som vill bli ansvarig för och bygga upp vårt nya team. Teamet kommer att ha en oerhört viktig funktion, nämligen att lägga grunden för våra framtida affärer! Tillsammans kommer ni jobba aktivt för att hitta nya potentiella kunder att samarbeta med genom att kartlägga och kontakta företag. Arbetet kommer vara fördelat mellan att prospektera fram nya potentiella kunder och att själv ringa och presentera oss på Studentwork och hur vi kan hjälpa till. Utöver att du leder teamet kommer du själv att vara operativ och driva på arbetet. Du kommer att ha kontakt med nyckelpersoner inom olika organisatio

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten


 

Dina arbetsuppgifter

Studentwork befinner sig i en spännande fas och ska nu starta upp en ny avdelning inom Sales Development! Därmed söker vi dig som vill bli ansvarig för och bygga upp vårt nya team. Teamet kommer att ha en oerhört viktig funktion, nämligen att lägga grunden för våra framtida affärer! Tillsammans kommer ni jobba aktivt för att hitta nya potentiella kunder att samarbeta med genom att kartlägga och kontakta företag. Arbetet kommer vara fördelat mellan att prospektera fram nya potentiella kunder och att själv ringa och presentera oss på Studentwork och hur vi kan hjälpa till. Utöver att du leder teamet kommer du själv att vara operativ och driva på arbetet. Du kommer att ha kontakt med nyckelpersoner inom olika organisationer och bygga upp ett nätverk. Genom ditt arbete kommer du få en inblick i många olika företag och branscher samt en djupare förståelse för hur de är uppbyggda. Vidare kommer du att få kunskap i hur rekryteringsbranschen fungerar och i hur vi arbetar med att förse kunder med kvalitativa och träffsäkra processer. Inledningsvis kommer fokus ligga på att sätta strukturer och rutiner för hur arbetet inom teamet ska utföras. Du kommer jobba tätt tillsammans med ansvariga för övriga säljorganisation för att på bästa sätt bygga upp och utveckla Presales. 


Du kommer främst att: 

  • Leda teamet inom Sales Development
  • Hitta nya potentiella kunder med hjälp av våra sökverktyg och research
  • Ringa företag och boka möten till våra Account Managers
  • Administrera utskick och information till kunder
  • Sätta upp rutiner och strukturer för arbetet inom teamet ska se ut tillsammans med ansvarig inom sälj
  • Utveckla teamet och jobba mot uppsatta mål och KPI:er

När du börjar hos oss på Studentwork kommer du få en utbildning i våra system och i hur vi jobbar med vårt nätverk och kontakter.  

Din profil

Som person tror vi att du är orädd, kommunikativ och har en stark vilja att nå uppsatta mål. Du har förmågan att inspirera, motivera och på ett pedagogiskt sätt leda andra. Vidare du är trygg i din förmåga inom försäljning och kan visa vägen för ditt team. Tillsammans med teamet lägger ni grunden för att hitta bästa möjliga lösning för våra kunder. Du tycker om att planera ditt eget arbete och är mån om både dina egna och teamets resultat.  

För att söka tjänsten behöver du ha:  

  • Erfarenhet av försäljning alternativt säljande kundtjänst främst via telefon med goda resultat
  • Mycket goda kunskaper i svenska (flytande) i både tal och skrift

Det är meriterande om du:

  • Har erfarenhet av en ledarskapsroll
  • Erfarenhet från rekrytering-och bemanningsbranschen
  • Erfarenhet av att jobba i systemet HubSpot

Vi kommer att ge dig den kunskap och stöttning du behöver för att lyckas och din introduktion startas med en utbildning. Vi erbjuder dig en arbetsplats där vi lever efter våra värderingar, där du kommer bli uppskattad för ditt arbete, dina idéer och din härliga energi! Jobba remote och lägg upp dina dagar utifrån vad som passar dig bäst. Vill du jobba hemifrån eller träna mitt på dagen, kör hårt! Vi tror på work life balance så att du får de bästa förutsättningarna till en sund livsstil, med framgång både i jobbet och privat! Under resans gång kommer du att stöta på nya utmaningar, många skratt och massor av applåder! 

Placering: Stockholm, Kungsholmen

Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning om 6 månader

Start: Omgående  

Lön: Fast+ provision

 

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt!


Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.

Vi på Studentwork ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Mailet kommer från Psycruit och det tar cirka 10 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Studentwork kommer svaren gås igenom mer ingående.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Försäljning / Inköp | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier