Inaktiv platsannons

Innesäljare till Verisure Linköping

  Sätter du ständigt nya mål för dig själv för att du når dem lika lätt? Är du tävlingsinriktad och får en kick av att pusha dig själv lite extra? Lockas du av möjligheten att påverka din lön och vill ingå i ett sammansvetsat, härligt och expansivt team? Då kan du vara Verisures nya innesäljare!Rollen som innesäljare ger dig en grym start i din kommande försäljningskarriär. Du tillhör avdelningen Telesales där erfarenhetsnivån varierar och där du lätt hittar din plats. Du erbjuds ett roligt och givande jobb där du också jobbar med ett starkt och välkänt varumärke. Har du vad som krävs kan du snabbt växa i din roll och det finns också otroligt fina karriärmöjligheter internt. Såhär beskriver Kevin, som också blir din närmsta chef, sin resa p

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

 

150920104611_30053_dbf41f25b18d06062beb950044cc6058f1942628beea94dc844ab2fdc77b91a62b9b6d060315f6718f8cb1181b8322.jpg

 

Sätter du ständigt nya mål för dig själv för att du når dem lika lätt? Är du tävlingsinriktad och får en kick av att pusha dig själv lite extra? Lockas du av möjligheten att påverka din lön och vill ingå i ett sammansvetsat, härligt och expansivt team? Då kan du vara Verisures nya innesäljare!

Rollen som innesäljare ger dig en grym start i din kommande försäljningskarriär. Du tillhör avdelningen Telesales där erfarenhetsnivån varierar och där du lätt hittar din plats. Du erbjuds ett roligt och givande jobb där du också jobbar med ett starkt och välkänt varumärke. Har du vad som krävs kan du snabbt växa i din roll och det finns också otroligt fina karriärmöjligheter internt. Såhär beskriver Kevin, som också blir din närmsta chef, sin resa på Verisure:

”Redan från dag 1 här på Verisure var min ambition att klättra inom bolaget.  Jag började min resa som mötesbokare och har genom hårt arbete och rätt inställning tagit mig dit jag är idag.

Är du en person som är villig att göra jobbet varje dag samt har ambitioner att göra karriär så finns möjligheterna här hos oss på Verisure och Telesales”

Dina arbetsuppgifter

Som innesäljare tillhör du avdelningen Telesales och ni är Verisures huvudkontors enda Innesäljsavdelning. Via deras telefoner passerar alla nysälj och teamet på plats är ett härligt och sammansvetsat gäng. När du påbörjar ditt uppdrag erbjuds du en gedigen Onboarding och utbildning där du får lära dig allt om Verisure, deras produkter men också inom samtalsmetodik och merförsäljning. Allt för att du ska få en flygande start i din nya roll!

Som innesäljare är dina huvudsakliga arbetsredskap din telefon och mail. Du arbetar mot privatkunder (B2C) och kommer tillsammans med dina kunder fram till den bästa lösningen för just deras behov med fokus på en långsiktig relation där trygghet och kundnöjdhet är A och O. Rollen är säljfokuserad men du ansvarar även för viss säljadministration som att skapa offerter och att ta kreditupplysningar.

Rollen som innesäljare ger dig en bra start in i försäljningsyrket. Du erbjuds de bästa förutsättningarna för att du ska lyckas i din roll och det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill klättra i din karriär.

Start: Omgående 

Omfattning: Heltid 

Arbetstider: Kontorstider 

Placeringsort: Linköping

Din profil

I denna process värderar vi dina personliga egenskaper högt och vi tror att du som söker är målinriktad, lösningsfokuserad och har en mycket god känsla för service. Du vill utvecklas inom försäljning och motiveras av tanken att själv kunna bestämma hur långt du vill nå. Vidare är du kommunikativ, flexibel och en lagspelare som sprider positiv energi till kollegor och kunder. Du har ett starkt pannben och är uthållig vilket gör att du inte ger upp i första taget. 

I denna roll är det ett krav att du obehindrat kan kommunicera på svenska i både tal och skrift samt att du har mycket goda kunskaper i engelska, du har även goda datakunskaper. Har du tidigare jobbat med försäljning i någon form via telefon eller butik är detta meriterande. Då Verisure är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs det godkännande från Länsstyrelsen och UC innan uppdraget kan påbörjas. 

Om Verisure

Verisure Securitas Direct har i dagsläget 2,7 miljoner privat- och företagskunder i 14 länder och över 15 000 anställda. Verisure Securitas Direct erbjuder sina kunder kvalité och god service och har som resultat därför över 340 000 svenska kunder som är bland de mest nöjda i branschen. De erbjuder sina kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet. 

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Linköping
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Linköping | Försäljning / Inköp | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier