Inaktiv platsannons

Verksamhetsutvecklare till Dagabs nya logistikcenter i Stockholm

Om tjänsten

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli, Mat.se och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart.


Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. 


Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga våra medarbetare är för oss. Välkommen du med!
 

Det här erbjuder vi

I Bålsta nordväst om Stockholm bygger vi på Dagab upp ett modernt logistikcenter och en organisation som kommer bli unik i sitt slag. Anläggningen blir högautomatiserad och anpassad för att leverera mat och andra varor till sisådär 10 miljoner människor, antingen genom varuförsörjning till butiker eller e-handel. För att lyckas behöver vi dig! 

I vårt logistikcenter i Bålsta, som kommer att vara i drift från 2023, är organisationen och människorna som bygger verksamheten det viktigaste och helt centrala för vår framgång. Därför startar vi redan nu rekryteringen av en erfaren verksamhetsutvecklare.  

En helt unik möjlighet att vara med och skapa morgondagens och marknadens bästa logistiklösning samt en arbetsplats och kultur där tillsammans är ledordet. Hos oss erbjuds du en roll med stor möjlighet att utveckla Dagabs uppdrag och möjliggöra Axfoods fortsatta framgång inom dagligvaruhandeln. Våra gemensamma kärnvärden vi utmanar, vi har koll, butiken är vår scen, och vi är starkare tillsammans skapar ett härligt arbetsklimat. Har du drivkraften och modet finns mycket stora möjligheter att utveckla både dig själv, Dagab och Axfood. 

Det här får du arbeta med

Första åren är du med och bygger upp arbetssätt och kultur för Dagabs nya logistikcenter. När verksamheten närmar sig drift kommer dina arbetsuppgifter i större utsträckning fokusera på att implementera principer, metoder, arbetssätt och beteenden som blir grunden för vårt arbete med strukturerad verksamhetsutveckling. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer även bestå av förändringsledning, projektledning, leda utbildningsinsatser och ledningsgruppsarbete. Allt för att vi ska lyckas forma framgångsrika arbetssätt och en vinnande organisationskultur. 

Det här förväntar vi oss

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har en högre utbildning med inriktning mot ekonomi, verksamhetsutveckling, och ledarskap. Du har även hunnit skaffat dig flera års arbetslivserfarenhet inom verksamhetsutveckling, ledarskap och ledningsgruppsarbete.  Du har erfarenhet av att ta fram och implementera metoder, arbetssätt och beteenden som skapar en helhet i verksamhetsutvecklingen och leder till ständiga förbättringar. 

Vi letar efter en person som är utvecklingsorienterad, strukturerad och som kan skapa ett effektfullt lärande för andra. Du gillar breda samarbeten och har alltid förhållningssättet starkare tillsammans. 

Vi tror att du är en självgående person som är driven och nytänkande samtidigt som du alltid har koll på verksamhets- och affärsnyttan.  

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning och som inleds med sex månaders provanställning, startdatum enligt överenskommelse. Placering till en början är vid Dagabs kontor vid Torsplan i Stockholm, senare i Bålsta, Håbo kommun.  

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb