Inaktiv platsannons

Juristassistent i Stockholm

Vår kund är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer. Till deras kontor i centrala Stockholm söker vi en driven Juristassistent som värdesätter teamkänsla och en arbetsplats som präglas av professionalism och innovation i samtliga led. Vi arbetar med ett löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!Dina arbetsuppgifterI rollen som Juristassistent kommer du att stötta en grupp skattejurister med varierande administrativa arbetsuppgifter. Dessa kommer bland annat innefatta arbete med insamling av data och annat underlag i AML-processer, dokumenthantering, korrekturläsning och kontakt med myndigheter. Du kommer att arbeta med flertal ärenden parallellt samt vara en viktig servicefunktion internt såväl externt mot k

8 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

Vår kund är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer. Till deras kontor i centrala Stockholm söker vi en driven Juristassistent som värdesätter teamkänsla och en arbetsplats som präglas av professionalism och innovation i samtliga led. Vi arbetar med ett löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Juristassistent kommer du att stötta en grupp skattejurister med varierande administrativa arbetsuppgifter. Dessa kommer bland annat innefatta arbete med insamling av data och annat underlag i AML-processer, dokumenthantering, korrekturläsning och kontakt med myndigheter. Du kommer att arbeta med flertal ärenden parallellt samt vara en viktig servicefunktion internt såväl externt mot klienter. Rollen innebär att jonglera flertalet arbetsuppgifter samtidigt, vilket ställer höga krav på flexibilitet och förmåga att prioritera. 

Studentwork ansvarar för rekryteringsprocessen men anställningen sker direkt hos vår kund och är inledningsvis ett års visstidsanställning. För rätt kandidat finns goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget. 

Din profil

I den här rollen är det dina personliga egenskaper som är viktigast för en framgångsrik matchning. Du är strukturerad, levererar med hög kvalitet och arbetar fokuserat med kundens behov i första rummet. Du uttrycker dig korrekt i tal och skrift på svenska såväl som engelska. Vidare har du tidigare arbetat i Office-paketet och är bekväm med samtliga program, främst Excel och Word. Du är van att arbeta i högt tempo med eget driv för att leverera bästa tänkbara slutresultat. För att trivas hos vår kund ser vi att du värdesätter professionalitet och engagemang på arbetsplatsen. 

Vi ser att du som söker har en gymnasieexamen samt har arbetat med administration tidigare, gärna av komplex karaktär. Du har även i en tidigare roll arbetat fokuserat med service och kundbemötande. Du trivs med att arbeta i en miljö med högt tempo där du förväntas ta ansvar och där möjligheterna till utveckling är många.

Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess och ser fram emot din ansökan! 

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års erfarenhet. Vi är verksamma inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Försäljning / Inköp | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier