Inaktiv platsannons

McDonalds Stockholm City - deltid

Med ca 210 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. Vi har en bred meny och serverar mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger.

Om tjänsten

Är du den som alltid ligger steget före och gör saker lite snabbare än alla andra, både i tanken och
praktiken? Då är du helt klart den vi söker till Teamet på våra McDonald’s restauranger inne i Stockholm
City.


Som person trivs du givetvis i ett högt arbetstempo och uppskattar att ingen dag är den andra lik på arbetet. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs och tar snabbt egna initiativ. Du är glad, utåtriktad och har lätt till skratt och ett leende. Du är dessutom noggrann, ansvarstagande, ambitiös, har lätt för att samarbeta med andra och är engagerad i Ditt arbete. Du har en stark vilja att utvecklas.


Hos oss får du möjlighet att lära dig ännu mer och komma vidare i din utveckling. Genom att ta del av vårt utbildningsprogram kan du t ex. utbilda dig till ledare på McDonald’s. Ditt intresse och dina ambitioner avgör hur långt du vill utvecklas inom McDonald's.


Arbetet avser deltid och vi söker dels dig som kan arbeta alla veckodagar och tider i veckan, ca 50-75%, men också dig som exempelvis studerar och vill ha ett extrajobb och kan arbeta 2-3 pass i
veckan. Främst på eftermiddagar/kvällar samt helger alla tider på dygnet.


För att söka måste du ha fyllt 16 år och för att få arbeta på natten måste du ha fyllt 18 år.
Välkommen med en skriftlig ansökan via www.mcdonalds.se. senast 20/4 2021. Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde omgående mitten av April-maj.

Vi tillämpar provanställning (alt visstidsanställning) under de första 6 månaderna av anställningen. Lön enligt HRF's kollektivavtal.

Publicerad den

27-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Deltidsjobb