O'Learys Gävle söker köksmästare!

Om tjänsten

O’Learys Gävle söker en ny lagkapten som kan leda vägen för vårt unga och hungriga team!

Om oss: Vi är en social eatertainment-restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Vid bästa läge på Drottninggatan i Gävle erbjuder vi en unik upplevelse med en touch av Boston, oavsett om man vill följa Brynäs framfart i SHL eller utmana polarna i en rafflande 5-kamp med bowling, shuffleboard och arkadspel.

Vi står under 2021 inför en spännande utmaning liksom många andra i vår bransch, och vi ser fram emot att kunna fortsätta ge våra gäster – eller Fans som vi kallar dem – bästa möjliga upplevelse. Vi söker nu en ny köksmästare som får chansen att vara med och driva restaurangens utveckling, nå resultat och bygga en hållbar verksamhet. 
Hos oss på O’Learys Gävle är lagkänslan det allra viktigaste, och samarbete är det vi värderar högst hos alla våra lagmedlemmar.

Lagkamraterna letar efter en ledare som:
• liksom dem har passion för mat, dryck, sport och människor.
• tycker om att utmana både sig själv och sitt team, och ser utveckling som en del av det dagliga arbetet.
• leder medarbetarna till att utvecklas och nå uppsatta mål tillsammans.

Coachen önskar att du:
• har kockutbildning samt minst 3 års tidigare erfarenhet av arbete som köksmästare eller souschef på à la carte-restaurang.
• är resultatinriktad, strategisk och tar ansvar för dina uppgifter.
• sätter en ära i att ansvara för matkvaliteten till gästerna.
• är lyhörd och uppmärksam på andra människors behov.

Som köksmästare på O’Learys Gävle ansvarar du för förberedelser av maträtter i enlighet med O’Learys recept, för att ge gästerna en utmärkt service och kvalitet. Du planerar och leder arbetet i köket och disken och ansvarar för rekrytering, schemaläggning, budgetering och utbildning av kökspersonal. Du ansvarar också för underhåll av ytor och utrustning.
Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag. Bifoga personligt brev, CV samt löneanspråk.

Välkommen med din ansökan! 

START: Maj
OMFATTNING: Heltid 
ARBETSTIDER:  Kvällar & Helger

O’Learys Bar & Restaurant - är en svensk franchisekedja som grundades 1988 i Göteborg. Idag finns över 120 restauranger i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Turkiet, Förenade Arabemiraten, Singapore, Kina och Vietnam. Den totala omsättningen uppgick 2015 till 1,85 miljarder kronor. Som partner till svenska FN-förbundet driver O’Learys CSR-programmet Meal4Meal, vilket hittills har bidragit till 1,4 miljoner skolmåltider i DR Kongo och Etiopien. Under 2014 och 2015 blev O’Learys nominerat som Gasellföretag av Dagens Industri och prisades 2014 som ett av Sveriges superföretag av Veckans Affärer och Bisnode. O’Learys kärnvärden är Fair, Passionate, Proud. Mer information hittar du på

Publicerad den

01-06-2021

Extra information

Status
Öppen
Ort
Gävle
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen