Inaktiv platsannons

Geotekniker till Gävle eller annan ort

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Verksamhetsområde
Anläggning
Region
Gävleborgs län
Ansökningstid
2021 - 04 - 15

Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Då är du välkommen till Sweco! Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb. Resultatet – allt ifrån rent vatten och varma hus till effektiva kommunikationer och moderna sjukhus – blir verklighet för de flesta andra först i framtiden.

Varför jobba hos oss?
Sweco söker nu en handläggande geotekniker i Gävle för att komplettera vår befintliga väl fungerande geoteknikverksamhet i Gävle och i regionen. Vår verksamhet inom geoteknik och fältgeoteknik, samt de närliggande områdena geofysik och bergteknik, omfattar i dagsläget drygt 50 medarbetare inom vår region. Nationellt inom Sweco finns cirka 250 medarbetare som jobbar med geoteknik.

Din framtida roll
I rollen som handläggande geotekniker kommer du att arbeta självständigt i egna uppdrag eller i uppdragsgrupper. Vi erbjuder varierade arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter i nära samarbete med övriga kompetensområden inom Sweco. Du väljer din egen väg! Du kommer tillsammans med övriga geotekniker verka inom hela infrastrukturområdet. Våra kunder är till exempel myndigheter, kraftbolag, entreprenörer och kommuner.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har en relevant universitets- eller högskoleexamen med inriktning mot geoteknik, bergteknik, anläggningsteknik eller dig som har förvärvat sig motsvarande kunskap på annat sätt. Vi tror att du har minst 2 års erfarenhet från arbetsområdet.

Vem är du?
Du är nyfiken och intresserad av att utvecklas och samtidigt vara med och utveckla dina kollegor och kunder. Du tycker om att skapa kontakter både externt och internt. Du kan arbeta självständigt eller i grupp, är ansvarstagande och kommer få stöd av hela Swecos samlade kompetens. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. 

Ansökan
Annonsen kommer att ligga ute till och med 2021-04-15. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej